Резюме від 3 травня 2024 Файл

Тетяна

Керівник відділу

Вік:
45 років
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Питулько Тетяна Володимирівна

Дата народження: 19.01.1979
Місто: Кременчук
Громадянство: українське
тел.:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта вища очна:

Кременчуцький Політехнічний Університет (1996-2001)
Спеціальність: Економіка підприємства.

Досвід роботи:

Робочий стаж: 23 роки – Ветеран праці

2001-2024рр.ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» м. Кременчук :

керівник бюро (резерв керівника відділу) управління закупівель та мартетингу.

2001-2002 Посада: інженер з нормування праці ковальсько-пресового цеху
Посадові обов'язки: нормування праці робітників.
2002-2020 Посада: інженер 2 категорії - інженер 1 категорії бюро пасажирського вагонобудування.
Посадові обов'язки: проведення предконтрактної та контрактної роботи з постачальниками; забезпечення матеріальними ресурсами виробництва; організація та здійснення надходження, оприбуткування, видачі матеріалів та комплектуючих від українських та зарубіжних постачальників; розрахунок дебіторської та кредиторської заборгованості.

2020-2024 Посада: керівник бюро інтер'єру та обладнання відділу транспорту соціального призначення управління закупівель та мартетингу.
Посадові обов'язки: керівництво роботою бюро, співпраця з підрозділами заводу для забезпечення ефективного процесу планування закупівель, обліку та своєчасної оплати продукції; оформлення, контроль та реалізація контрактів з українськими та закордонними контрагентами; забезпечення планування потреб виробництва та дотримання термінів виконання заявок на матеріальні ресурси; отримання та розмитнення імпортних вантажів; виконання технології обробки інформації в автоматизованих системах управління (АСУ, BAS, ERP), щомісячний розрахунок дефіциту матеріалів та коштів для забезпечення виробництва; контроль пошуку альтернативних постачальників та альтернативної продукції.
Досягнення: неодноразово була заохочена подяками «Кращий робітник місяця», нагороджена Почесною грамотою від виконавчого комітету Кременчуцької міської ради (2019) за досягнення у виробництві транспорту соціального призначення.
Про себе:
• Знання мов: українська, англійська – проходження курсів.
• Інтереси: спорт, психологія, танці, біофізика.
• Особисті якості та навички: відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, швидка адаптивність, структурування команди, управління командою та часом, наставництво, навичка спілкування, вміння не створювати проблеми та вирішувати проблеми, створені іншими.

• Професійні навички: використання ПК, АСУ, 1С: BAS, ERP (закупівлі), MS Office, Інтернет та ін., професіоналізм, грамотне керівництво, аналіз великої кількості даних, навчання та розвиток персоналу, ведення переговорів, організація процесів, аналіз ринку та постачальників, реалізація міжнародних контрактів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: