Резюме від 27 квітня 2024

Павло

Social media analyst

Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

University of Lodz

Computer Science & Math
Незакінчена вища, з 2022 по 2025 (3 роки)

Знання і навички

Уважність Уміння аналізувати Креативність Комунікабельність Відповідальність Адаптивність Бажання вчитися і розвиватися Наполегливість Blockchain Cryptotrading Финансовые рынки

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Польська — просунутий

Додаткова інформація

Наразі є студентом першого курсу Лодзинського Університету в Польщі на факультеті Інформатики та математики, що дає мені чудову нагоду занурюватися у світ сучасних технологій і функцій, які вони виконують. Крім того, я володію досить широким кругозором і спектром інтересів. Завжди прагну збільшувати свій життєвий багаж знань і здібностей, активно вивчаючи нові галузі та технології.

Крім навчання, я маю досвід роботи у сфері обслуговування польською мовою. Цей досвід навчив мене комунікативних навичок, емпатії та вмінню ефективно взаємодіяти з різноманітними людьми.

Не боюся роботи в команді і завжди готовий взяти на себе ініціативу. Здатний швидко засвоювати нову інформацію і вчиться новим речам. Своєю цілеспрямованістю і наполегливістю я завжди досягаю поставлених цілей. Швидко навчаюся і адаптуюся до нових ситуацій, а також ефективно вирішую проблеми, коли вони виникають.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: