Резюме від 5 травня 2024

Тетяна

Няня

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 04.2008 по нині (16 років 1 місяць)
Робота в сім'ях (Приватні особи)

Знання і навички

Уміння працювати в режимі багатозадачності Комунікабельність Активність Відповідальність Творчий підхід Завзятість Логічне мислення Дитяча психологія Робота з дітьми Методика Монтессорі Перша медична допомога

Додаткова інформація

З дітками працюю від народження. Маю рекомендації з попередніх місць роботи. Заміжня, маю сина 19 років. Освіта економічна (бухгалтер).
Що ви матимете, якщо зупинитесь на мені:
- вільний час
-спокій за дитину
-надійну людину якій можна довіряти
З приводу обов'язків:
Повний догляд за малюком! Харчування (включаючи прикорм), прогулянки, розвиток за віком, догляд за одягом малюка. Маю досвід масажу немовлятам. Пріоритетом у своїй роботі є безпека дитини та її фізичний та емоційний розвиток. Роботу свою люблю та намагаюся виконувати її якісно. Моя з/п складає: 250 грн/год, 8-10 годин на день, 5 днів на тиждень. Маю можливість працювати додаткові години та вийти в суботу та неділю. Відкрита до діалогу стосовно співпраці ( оклад, години, обов'язки тощо.)
Дякую за час який ви мені приділили!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: