Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Настя

Дизайнер меблів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний архітектор проєкту

з 01.2000 по 03.2024 (24 роки 2 місяці)
ordenans.design (Дизайн)

Освіта

КНУБіА

Аархітектурний, кафедра кваліметрії, Київ
Вища, з 1999 по 2005 (6 років)

Архітектурна освіта - одна з найкращих. Дає знання з проектування будь-чого від дрібних предметів дизайну до споруд, комплексів, містобудування, від кулінарних страв до музичних акордів...бо все це створюється за єдиними принципами краси і гармонії. Архітектурна освіта вбирає в себе і технічну і гуманітарну складову. Вміння творити, комунікувати з людьми, знання психологіі такох невід!ємна частка архітектурної освіти. На мою думку, дозволяє працювати в різних сферах людської діяльності.

Знання і навички

Продуктивність Креативність Творчий підхід Старанність Розробка креслень

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальна, креативна. Перфекціоніст. Вмію спілкуватись з людьми. Часто відвідувала щорічну меблеву виставку I Saloni в Мілані, DDW в Нідерландах і Maison&Objet у Парижі. Цікавлюсь новинками дизайну в галузі меблів та інтер"єрів. Вивчаю PRO100.
Переможниця українського архітектурного конкурсу ART SPACE (2013 та 2015 роки) та британського архітектурного конкурсу EUROPEAN PROPERTY AWARDS (2017-2018). Мої проекти можна подивитись на сайті https://ordenans.design/
В процесі роботи по створенню інтер"єрів співпрацювала з різними меблевими компаніями. Для Lіlu atelier розробила дизайн дитячого ліжечка, яке було реалізовано в серійному виробництві.
Відкрита до нових галузей і до розвитку, люблю вчитись.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: