Резюме від 28 квітня 2024 Файл

Євгенія

Фахівець із системи якості харчових виробництв

Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ЄВГЕНІЯ КОВТУН Моя головна мета - стимулювати власний розвиток та удосконалення. Мене
зацікавлює забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, що стало
актуальнимще під час університетської освіти, коли я займалася дослідженням
системи НАССРза міжнародними стандартами. Мої дії завжди націлені на результати,
я готова витрачати всю свою енергію та наполегливість на досягнення цілей. Маю
сильні комунікативні навички, сприяючи позитивним відносинам та успішній співпраці
в команді, а також маю знання управління якістю та внутрішніх аудитів у харчовій
промисловості, що дозволяє мені вирішувати виклики та розглядати нові ідеї.

Особисті дані Досвід роботи
Адреса
вулиця Героев Севастополя 7А Стажування 2021 - 2022
Київська Макаронна фабрика, Київ
03126 Київ
Номер телефону На Київській макаронній фабриці, моя основна відповідальність полягала у контролі
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») якості виробництва, відслідковуванні та аналізі процесів виготовлення макаронних
Email виробів, наданні експертної оцінки сировини та готового продукту а також
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») удосконаленні виробничих процесів та впровадженні нових технологій для
Дата народження підвищення ефективності виробництва.
14-09-2000
Стать Стажування 2023 - 2024
Жіноча ПрАТ «Лантманнен Акса», Київ
LinkedIn Моя практика на виробництві включала контроль якості продукції, дотримання
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») виробничого графіку та участь у внутрішніх аудитах. Цей досвід дозволив мені
отримати глибокі знання в галузі виробництва та розвинути навички ефективної
Інтереси роботи в команді промислового підприємства.

Фітнес
Спорт
Освіта і кваліфікації
Читання
Магістр жов 2022 - лют 2024
Психологія
Національний університет харчових технологій, Київ
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Мови Кваліфікаційна робота на тему: «Розроблення плану VACCP для виробництва
Українська екструзійних гречаних пластівців для ПрАТ «Лантманнен АКСА».
Англійська Приймала участь у Міжнародній науково‑практичній конференції «Якість і безпека
Французька харчових продуктів» у місті Києві 2023 року та публікація трьох тез доповідей
свідчать про моє зацікавлення у науковому дослідженні та мою здатність внести свій
внесок у розвиток науки у галузі безпеки та якості харчових продуктів.

Бакалавр вер 2018 - чер 2022
Національний університет харчових технологій, Київ
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.

Навички
Експертиза харчових
продуктів
Уміння працювати з
документацією
Володію знаннями вимог
міжнародних стандартів
Маю досвід у розробці
планів систем VACCP та
TACCP
Microsoft Word, Excel,
PowerPoint, Mathcad
Систематичність та
уважність
Вміння працювати в команді
та самостійно
Гнучкість та адаптивність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: