Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Тетяна

Фінансовий аналітик (банк)

Вік:
47 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Кобець Тетяна Олександрівна

Контактна інформація:
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
2012-2015 рр. Філія АТ «Укрексімбанк» у м. Полтаві
• Провідний економіст служби супроводження заставних зобов’язань.
Функціональні обов'язки:
Організація роботи управління за такими напрямами: Проведення оцінки майна пропонованого у заставу силами управління та незалежних оціночних кампаній. Аналіз ліквідності забезпечення. Проведення планових та позапланових перевірок стану заставного майна. Розгляд питань та участь у прийнятті рішення кредитним комітетом. Робота із договорами застави.
2011-2012 рр. Полтавська дирекція ПАТ «Терра-Банк»
• Начальник відділу кредитування юридичних та фізичних осіб.
Функціональні обов'язки:
Аналіз пакету документів на отримання кредиту клієнтів МСБ та фізичних осіб; оцінка кредитоспроможності підприємств, кредитних проектів; структурування запитів в залежності від бізнесу та фінансового стану клієнта; підготовка кредитних заявок для схвалення кредитним комітетом та захист проєктів на кредитному комітеті; підготовка кредитних договорів, підготовка договорів забезпечення, поручительства, застави, іпотеки; контроль за підписанням узгоджених кредитних договорів; супроводження кредитних угод в процесі видачі; контроль виконання умов договорів: виконання додаткових умов кредитних договорів, контроль страхових угод, контроль переоцінки заставного майна, контроль строків погашення кредитних платежів, перерахунок лімітів овердрафтів, контроль подачі фінансової звітності та переоцінкою класу позичальників;
2006-2011 рр. Центральний регіональний департамент АКІБ «УкрСиббанк» у м. Полтаві
• Начальник відділу контролю кредитних операцій корпоративного бізнеса УК ЦРД.
Функціональні обов'язки:
Супроводження кредитних (авто, іпотечне кредитування, під заставу майна), документарних операцій. Нарахування відсотків, амортизація дисконту/премії.Формування резервів. Проведення кредитного моніторингу (погашення кредиту та процентів, перенесення заборгованості на рахунки простроченої заборгованості).Підготовка розрахунків кредитній заборгованості, розрахунок пені, штрафів для подальшої передачі інформації до суду.
2005-2006 рр. Центральний регіональний департамент АКІБ «УкрСиббанк» у м. Києві
• Бухгалтер 2-ої категорії управління бухгалтерського обліку.
Функціональні обов'язки:
Бухгалтерське супроводження та контроль відображення на рахунках бух. обліку кредитних операцій юридичних осіб;контроль нарахування відсотків, комісій за користування кредитними коштами, штрафних санкцій;нарахування не визнаниих доходів, відображення прострочки, розрахунок ефективної ставки;погашення заборгованості, закриття угод;
контроль виконання регламентних операцій;налаштування рахунків, операцій в ОДБ;
тестування операцій, процедур за кредитними операціями;
внесення змін до кредитної угоди в ОДБ із контролем відповідних документів;
контроль та налаштування параметрів статистиної звітності за кредитними договорами;
2003-2005 рр. Київське регіональне управління АКІБ «УкрСиббанк»
• Фахівець з кредитування фізичних осіб.
Функціональні обов'язки:
Консультація клієнтів споживчого кредитування, іпотечного кредитування, заставного кредитування, автомобільного кредитування; перевірка інформації про потенційних позичальників на достовірність ідентифікації клієнта; робота з базою даних; оформлення кредитних заявок на отримання кредитів у програмі Банку; підготовка кредитної документації; винесення та захист кредитних справ на КК; видача іпотечного, заставного та автомобільного кредиту. Залучення та оформлення депозитів фізичних осіб. Відкриття та супровід усіх видів кредитів та депозитів, а також пластикових карток та поточних рахунків клієнтів. Налагодження взаємин зі страховими компаніями та автосалонами.

2001-2003 рр. Полтавська обласна філія АППБ «Аваль»
• Провідний економіст відділу з юридичними особами.
Функціональні обов'язки:
Відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб, комплексне обслуговування юридичних осіб (оформлення зарплатних договорів, робота по зарахуванню заробітної плати, «Клієнт-Банк»).

2000-2001рр. Полтавська обласна філія АППБ «Аваль».
• Касир
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних та юридичних осіб по всьому спектру банківських касових операцій та послуг. Готівковий розрахунок клієнтів за операціями: комунальні платежі, податки, збори, виручка,банківські метали та монети, перекази, перевірка платоспроможності банкнот. Архівування касових документів, інкасація.

Освіта
1995-2000 рр. – Полтавський державний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка.Спеціальність: Початкове навчання, педагогіка і методика середньої освіти,хореографія.
2000-2002 рр. – Полтавський університет споживчої кооперації України. Спеціальність: Фінансист - економіст.

Додаткові
відомості
Російський, український – вільно, англійський – Pre-intermediate(є сертифікат);
Рівень володіння комп’ютером: Продвинутий користувач MS Office.
Комп’ютерні навички: SAP, ОДБ,В2,RS-bank, M.E.D.O.C., 1С УТП 8.3,Клієнт – Банк.

Особисті якості
Комунікабельна, організована, відповідальна, швидко навчаюсь новому, здатність к аналітичному мисленню,ініціативна, здатність швидко приймати ефективні рішення, уміння працювати в команді, прагнення до здобуття нових знань, стресостійка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: