Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Сергей

Інженер-технолог

Вік:
24 роки
Місто проживання:
Зіньків
Готовий працювати:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
ПІП: Некраш Сергій Миколайович 1999 року народження
Освіта: Закінчив 11 класів в Зіньківській спеціалізованій школі №2 в 2014 році, потім поступив в Охтирський колледж нафти та на спеціальність "Монтаж, обслуговування газових приладів та обладнання", закінчив навчання в 2016 році, у цьому ж році поступив на заочну форму навчання в місто Харків ун.ім. Бекетова на спеціальність "Нафтогазова інженерія та технології".
Місця праці: Під час навчання пішов працювати охоронником в Полтаваобленерго, працював з 2016р по 2019р., потім влаштувався на завод "Укролія" в м.Зіньків на посаду слюсаря-ремонтника, припинив працю в 2024 році 20 квітня.
Додатково:маю посвідчення зварювальника 2 ступеня, вище середнього володію компьютерами, без поганих звичок, здатен працювати в екстренних,надзвичайно важких та шкідливих умовах праці. Під час час навчання о Охтирці проходив робочу практику на заводі "Глобино" помічником слюсаря - ремонтника газового обладнання та їздив до Польщі на практику.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: