Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Катерина

Історик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь ГПД

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Академія "Інтелекту" (Освіта, наука)

Освіта

УДУ ім. Драгоманова

Історичний факультет, середня освіта "історія", Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

Організованість Користувач ПК Грамотна усна та письмова мова Google Meet Доброзичливість Цифрова грамотність Висока працездатність Адаптивність Неконфліктність Користувач Internet Продуктивність

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Моя комунікабельність дозволяє мені легко налагоджувати стосунки з колегами, дітьми. Я вмію ясно та ефективно викладати свої думки як у усній, так і в письмовій формі. Я також активний слухач і завжди намагаюся зрозуміти різні точки зору. Завдяки моїм комунікативним навичкам я можу ефективно працювати в команді, сприяти співпраці та вирішувати конфлікти.
Працьовитість є ще однією моєю сильною стороною. Я завжди готова докласти додаткових зусиль для виконання своєї роботи якнайкраще. Я беру на себе ініціативу і часто виходжу за межі своїх обов'язків, щоб допомогти своїм колегам та організації. Я також є надійним та відповідальним співробітником, який завжди виконує свої зобов'язання вчасно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: