Резюме від 30 квітня 2024 Файл

Карина

SMM, контент-менеджер

Вік:
36 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

П.І.Б.: Шаруда Карина Леонідівна

Місце проживання: Дніпро вул.В.Сухомлинського, лівий берег

Освіта: Вища, Дніпропетровський Національний університет залізничного транспорту ім.Акад.Лазаряна (ДНУЗТ ім.Лазаряна), отримала диплом інженера еколога.

За отриманою спеціальністю не працювала, тому що спеціальність технічна, а виявилося, що мені ближче гуманітарний напрямок. Тому надалі проходила різні курси та тренінги, а також вивчала теми, що мені цікаві, самостійно.

Додаткова освіта:

- комп'ютерні курси загального напрямку, робота у програмах Microsoft Office: Word, Ехсеl, Ассеss; Photoshop, програми для доступу до Інтернету, електронної пошти; навчання швидкісного набору тексту, робота у 1С (Ресторан, Підприємство);
Володію на рівні професійного користувача соціальними мережами, а саме, створення облікового запису, та подальшого його наповнення та просування, Instagram, Facebook, ТikTok, Оlx. Є досвід створення сайтів та подальшого їх ведення на готовій платформі, як Prom або конструктор.

Також вмію працювати в мобільних додатках, в яких можна монтувати відео та обробляти фото, таких як InShot, Canva, VN.

- школа англійської мови "Appleschool", рівень розмовний. Є база знань, та на даний момент, довгий час не було практики, щоб відновити рівень , потрібен час.

- Самостійне навчання в онлайн університеті Tommy University, за програмою SMM-спеціаліст, повний супровід клієнта. Отримано сертифікат про проходження навчання.

- Курс Google Workshop: Основи цифрового маркетингу, отримано сертифікат про проходження навчання .

Вільно розмовляю та веду листування українською та російською мовами.

Особисті якості: педантична, відкрита до всього нового, швидко засвоюю інформацію, доводжу розпочату справу до кінця, комунікабельна.

Досвід роботи:

05.2020 – 04.2024, вела інтернет-компанію підприємства, що займається оптовим продажем фруктів та овочів – ‘ФРУТАЛІЯ’. Обов'язки: створення сайту з нуля, його повне заповнення та управління (сPanel), створення сторінки в Інстаграм, Фейсбук, TikTok, щоденна публікація постів та сторіс, консультування щодо продукції в листуванні та по телефону. Створення та ведення групи у Вайбер, з постійним залученням нових клієнтів.
Веду сторінки та листування українською чи російською мовою, за бажанням клієнтів.
Причина звільнення : шукаю нову цікаву роботу з перспективою фінансового росту і подальшого розвитку.

09.2015 – 06.2017 – менеджер з продажу сільськогосподарської техніки м.Дніпро. Основна категорія покупців була з інтернету. Для того, щоб знайти покупців, я займалася створенням сайту компанії, наповненням сайту товарами з описом, написанням статей та новин компанії. Розміщувала оголошення на різних сайтах та торгових платформах. Обов'язки: продаж товарів, ведення клієнтської бази (напрацювання з нуля), облік товару, а також моніторинг конкурентів та ринку у своїй категорії.
Причина звільнення: декретна відпустка.

01.2012 – 04.2015 – офіціант/адміністратор ресторану «Відень» м.Дніпро, офіціант, обов'язки: відкриття, закриття закладу, робота з постачальниками, накладними, ведення каси, контроль персоналу, спілкування з гостями. Причина звільнення: за власним бажанням, рішення змінити сферу діяльності; бажання вивчати нові напрямки діяльності.
06.2011-01.2012 - офіціант-адміністратор «BAD-cafe» м.Дніпро, обов'язки: обслуговування гостей, вирішення конфліктних ситуацій, що виникають у процесі роботи; організація та контроль підготовки залу ресторану до обслуговування; організація банкетів та святкових заходів; контроль якості обслуговування; щомісячний переоблік; робота з касовим апаратом Причина звільнення: за власним бажанням, не влаштовував добовий графік роботи;
1.2011 – 6. 2011 – ресторан «Банзай» на Європейській площі м.Дніпро, офіціант, обов'язки: підготовка зали до прийому гостей, консультація по меню та допомога у виборі страв, сервірування столу, винесення замовлення, робота з R-keeper;
8.2010 – 12.2010 – паб «Червоний Лев» м.Дніпро, офіціант;
7.2009 – 7.2010 – ресторан «Баваріус» м.Дніпро, офіціант;

12.2007 – 4.2009 – менеджер з продажу електроінструментів, представник компанії «Waller Україна» у м.Дніпропетровськ, обов'язки: продаж товару, консультування покупців, оформлення гарантії на товар.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: