Резюме від 9 травня 2024 Файл

Олександра

Провідний економіст

Вік:
46 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Олександра Анатоліївна Малишко
м. Дніпро,
Контактний тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Фахівець фінансово-економічної діяльності.

Дата народження: 11.11.1977.
Освіта: вища.
У 2001 р закінчила ІБФО ПДАБА (будівельна академія) економіка, фінанси. Червоний диплом.
Особисті якості: комунікабельність, здатність швидко навчатися, націленість на результат, люблю працювати в колективі, схильна до саморозвитку, вивчення нової інформації, застосовую творчий підхід до вирішення складних завдань.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.
Досвід роботи:
2021 р. працювала фахівцем з фінансового аналізу у планово-економічному відділі ТОВ «ТД «М’ясна весна».
Обов’язки: формування прейскурантів на товарну продукцію для дрібнооптових та роздрібних магазинів, введення прейскурантів продукції в 1С-8. Моніторинг риночних цін відповідно до артикулів товарної продукції. Аналітика динаміки змін вартості на товарну продукцію від поставників та інше.

2018-2021 р.р. працювала в Дніпропетровській обласній державній адміністрації на посаді провідний інспектор департаменту ЖКГ.
Обов'язки: розгляд звернень громадян, вирішення викладених у зверненнях проблем, надання консультативної інформації в рамках чинного законодавства України. Формування в рамках компетенції департаменту відповідей на запити Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України та інших.
За час роботи на цій посаді тимчасово виконувала обов'язки начальника відділу звернень громадян, отримала нові навички в юридичних питаннях.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.

2016-2018 р.р. Працювала в ДП «Північтепломережа» КП «Дніпротеплоенерго» ДОР, економіст 1 к., економіст МТЗ 1 к.
Обов'язки: Формування фінансових звітів 6 дочірніх підприємств (річних, квартальних); формування планових бюджетів; бюджет доходів і витрат, руху грошових коштів, складання інвестиційної програми; калькулювання витрат до договорів оренди, послуг, виконання робіт; укладання договорів оренди, послуг; супровід платежів за договорами.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.

2001-2014 р.р. Працювала в ПАТ ДТЕК «Дніпрообленерго» на посаді економіст 2 к.
Консолідувала планові фінансові бюджети 27 структурних підрозділів, захищала річні планові бюджети на директоратах Компанії. Розробляла проєкти по оптимізації підприємства (передача об'єктів на аутсорсинг, інсорсинг; взаємодія з органами місцевого самоврядування (узгодження документів, передача об'єктів з балансу на баланс територіальної громади).
Займалася: формуванням бюджет доходів і витрат підприємства в розрізі структурних одиниць; аналітикою річних, квартальних, місячних витрат; брала участь у формуванні інвестиційної програми Компанії, формуванні річних планів інвестицій; формування річного плану закупівель; відповідала за: планування і контроль руху грошових коштів в розрізі виділених коштів департаменту. Розраховувала: техніко-економічні показники, одиничну розцінку, калькуляції на виконання робіт, послуг.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.

Вивчала мови: англійську, грецьку, італійську.
Впевнений користувач ПК, офісних програм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: