Резюме від 23 червня 2019 PRO

Леся

Юрисконсульт, юрист, керівник відділу, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юристконсульт

з 05.2014 по нині (10 років)
ПрАТ «Росава», Белая Церковь (виробництво шин)

• Договірна робота (складання господарських договорів, у т.ч. зовнішньоекономічних контрактів; правовий аналіз проектів договорів; контроль за виконанням окремих видів договорів (цесія, переведення боргу, зовнішньоекономічних контрактів в частині своєчасного надходження грошових коштів або товару); складання протоколів розбіжностей; внесення змін та доповнень до договорів; розірвання договорів);
• Претензійна робота (підготовка претензій; розгляд претензій, що надійшли на підприємство та підготовка відповідей на претензії);
• Позовна робота (підготовка позовних заяв; розгляд позовних заяв, що надійшли на підприємство; підготовка відзивів або заперечень на позовні заяви; представництво інтересів підприємства у судових інстанціях усіх рівнів під час розгляду справ у порядку Адміністративного, Господарського, Цивільного судочинства; підготовка апеляційних та касаційних скарг; повний супровід при розгляді позовних заяв у МКАС при ТПП України.
• Робота з ВДВС щодо виконання судових рішень;
• Робота з фіскальною службою (підготовка заперечень до актів перевірок, оскарження висновків актів перевірок та податкових повідомлень-рішень (ПДВ, податок на прибуток) як в адміністративному так і у судовому порядку).
• Відповіді на запити контролюючих органів;
• Внутрішня робота на підприємстві (підготовка наказів, розпоряджень, актів, інструкцій, положень тощо; консультація відділу кадрів з питань застосування законодавства про працю; консультація працівників з юридичних питань).

Начальник відділу організації відвантажень та логістики

з 07.2012 по 05.2014 (1 рік 10 місяців)
ПрАТ «Росава», Белая Церковь (виробництво шин)

• організація роботи відділу, контроль за належним виконанням обов’язків підлеглим персоналом
• оформлення документів на відвантаження продукції, в тому числі і на експорт.
• Контроль виконання договорів, в тому числі на предмет виконання грошових зобов’язань.

Начальник бюро контрактів

з 10.2007 по 05.2012 (4 роки 7 місяців)
ПрАТ «Росава», Белая Церковь (виробництво шин)

Договірна робота (складання господарських договорів, у т.ч. Зовнішньоекономічних контрактів; правовий аналіз проектів договорів; контроль за виконанням окремих видів договорів (цесія, переведення боргу, зовнішньоекономічних контрактів в частині своєчасного надходження грошових коштів або товару); складання протоколів розбіжностей; внесення змін та доповнень до договорів; розірвання договорів);

Освіта

Міжгалузевий інститут управління

Правознавство, Киев
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ "Агенство тендерних закупівель"

2016 р., 2 дні

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet Пользователь ПК Пользователь Internet ЛІГА:ЗАКОН 1С:Підприємство 1С:Предприятие Законодавство України ЛИГА:ЗАКОН Управленческие навыки Организаторские способности Планирование Законодательство Украины - знання господарського, цивільного, земельного права та ін.

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

інформація буде надана на співбесіді

інформація буде надана на співбесіді

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Характерні риси характеру:
- Цілеспрямованість, енергійність, лідерські якості, креативність мислення, оптимізм і впевненість в успіху, робота на результат, повна віддача роботі, комунікабельність, ретельність, дотримання етичних норм і правил спілкування, уміння переконувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: