• PRO

Светлана

Технолог, бренд-шеф, 80 000 грн

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 04.2023 по нині (2 роки 4 місяці)
Судилківський хліб, Шепетівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Все, що пов'язано з хлібом та хлібобулочними виробами

Технолог харчової промисловості

з 02.2022 по нині (3 роки 6 місяців)
ТОВ РАМЕДАС УКРАЇНА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розрахунок КБЖВ, написання сезонного меню, згідно норм, узгодження в ДПСС, організація та контроль роботи харчоблоків в школах та лікарнях, відрядження по Україні, написання ТК, розрахунок собівартості страв, розрахунок сировини, запуск нових об'єктів, робота з персоналом, розробка та пропрацювання нових страв.

Завідувач виробництвом

з 10.2020 по 09.2023 (2 роки 11 місяців)
СХ ТОВ "Кабачок", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шкільне харчування. Розробка нового меню, розрахунок БЖВ страв, написання ТК ,Організація роботи кухни, набору та навчання персоналу, організація закупівлі сировини, контроль за належним зберіганням сировини, налагодження технологічного процесу , контроль за належною якістю приготування та зберігання готових страв Оборот в середньому 600 чоловік.

Головний технолог, бренд шеф, керуючий

з 07.2019 по 11.2021 (2 роки 4 місяці)
Смачно (виготовлення напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)

Запуск з 0 цехах для виробництва напівфабрикатів, планування цеху, закупівля обладнання, інвентарях, пошук персоналу, розробка меню, складання ТК, прорахування КБЖВ, відкриття магазинів та сайту для продажу готової продукції. Напівфабрикати: пельмені, вареники, млинці, пиріжки, котлети, голубці, перець фарширований, фрикадельки, тефтелі, вироби з кускового м'яса. Відкриття власної пекарні: хліб, хлібобулочні вироби, тістечка, печиво.

Бренд шеф. Керуючий

з 08.2018 по нині (7 років)
Бест фуд сервис, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск об'єкта з "0" (кафе, кейтерингові компанія, супермаркет), складання меню, раціонів здорового харчування, програми детокса с прорахуванням КБЖВ, написання ТК , навчання персонала, робота з відрядженнями (на 2 города (Киев, Львов)), закупівля техніки, інвентарях для кухні, планування цеху, організація безперебійної роботы кухни, пошук персоналу, співбеседи ,закупівля . Авторська кухня.Керувпання персоналом більш ніж 50 людей.

Бренд шеф

з 04.2017 по 09.2020 (3 роки 5 місяців)
кейтеринговая компания, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування декількома об'єктамт одночасно, складання меню, ТК, контроль качества видаваємих страв, кейтерингові послуги, організація доставки харчування в офіси, організація харчування знімальних груп, банкети ,фуршети, приготування напівфабрикатів , торти, десерти, тістечка, печиво, булочки, хліб на замовленя.

Шеф фрилансер

з 09.2016 по нині (8 років 11 місяців)
ресторан арабской кухни ЛИНАС, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер: розробка авторської рецептури шоколадних конфеті , десертів, тортів та тістечок. Шеф-кухар: контроль на всіх процесах, навчання кухарів, органиізация безперебійної роботы кухні при повній посадці зала (350 людей), розробка , пропрацювання, прорахування загального меню, сезонні пропозиції, складання ТК, фотосесії.

Бренд-шеф

з 08.2016 по 06.2018 (1 рік 10 місяців)
Кейтеринговая компания "Ринальди", Київ (кейтеринг, производство общественного питания)

перепрофилирование кухни и производства, разработка и запуск нового направления, а точнее, кондитерского цеха и мини-пекарни, подбор и обучение персонала, обеспечение бесперебойной работы кухни (режим круглосуточный),разработка нового меню, составление технологических и калькуляционных карт, обслуживание банкетов, фуршетов, организаия и доставка заказов онлайн, ведение учетной документаии, работа с поставщиками, закупка, участие в тендерах по закупке и поставке продуктов питания и организации питания.

Шеф-повар

з 08.2015 по 10.2017 (2 роки 2 місяці)
КП "Госкомобслуговування" столовая Київської мїської держадмїнїстрацїї, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню, технологічних та калькуляційних карт, ребрендинг виробництва, навчання кухарів, обслуговування бенкетів та фуршетів за участю перших лиц держави, лінія раздачи з обслуговуванням більш ніж 1200 людей, власна випічка, кондитерські вироби, торти на замовлення, розробка порційних десертів, хліба та хлібобулочних виробів. Під моїм керівництвом працювало 32 людини.

Шеф-кондитер

з 03.2015 по 04.2016 (1 рік 1 місяць)
кошерный ресторан "Мендис", г.Киев (кошерный ресторан "Мендис",ресторанный бизнес)

ра3работка салатов, холодных закусок, десертов. Эксклюзивная линия выпечки домашнего хлеба (23 разновидности), мороженое, торты на заказ с использованием авторской рецептуры, составление калькуляционных и технологических карт, разработка и внедрение сезонного меню,проработка новых блюд, помощь на горячем процессе, обслуживание посольских и ВИП банкетов.

Шеф-повар

з 10.2014 по 02.2015 (4 місяці)
Таки-Бокс, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Выпечка бейглов, приготовление сэндвичей, рэпов, салатов. Подготовка заготовок, замес теста, упаковка готовой продукции.

Бренд шеф

з 04.2007 по 08.2014 (7 років 4 місяці)
гостевой дом "Форест", Алупка (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие заведения с "0", подбор и обучение команды, организация бесперебойной работы кухни. Составление комплексного и банкетного меню. технологические и калькуляционные карты, организация работы выездной кухни, закупка продуктов, обслуживание банкетов, выездная торговля (выпечка), блюда, услуги кейтеринга, приготовление основных блюд, контроль за качеством, ревизии. Закупка продукции для бара, составление коктейльной карты. Руководила коллективом более 30 человек, открыла 7 заведений (западное побережье Крыма, ЮБК)

Домашний повар

з 02.2004 по 02.2007 (3 роки)
семья (домашняя работа)

составление списка продуктов для закупки, приготовление и подача блюд домашней, европейской, украинской, средиземноморской кухни для семьи из 4-х человек, ведение домашнего хозяйства, приготовление блюд на семейные торжества, банкеты, обслуживание VIP гостей.

Домашний повар

з 09.1999 по 01.2004 (4 роки 4 місяці)
семья (домашняя работа)

приготовление блюд домашней, украинской, европейской, средиземноморской кухни, домашняя выпечка, десерты, блюда из морепродуктов для семьи из 5-ти человек (3 взрослых и 2 детей), а также для домашнего персонала. Составление списка для закупки продуктов, закупка продуктов, сопровождение семьи на время отпусков и каникул,сервировка и обслуживание домашних торжеств, праздничных банкетов, фуршетов.

Освіта

Академия Государственного управления

Практическая психология, Рига
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Кулинарная школа Евгения Чернухи, мастер класс по европейским десертам

1 день

Знання і навички

  • Пользователь Internet
  • Написання меню різної складності
  • Прорахунок КБЖВ
  • Розрахунок собівартості страв
  • Розрахунок сировини
  • Авторська лінія безглютенових та безлактозних страв та десертів
  • Авторська лінія хліба та хлібобулочних виробів
  • Авторська лінія безглютенової випічки
  • Зосередженість

Знання мов

Українська — вільно

Рекомендації

  • Полина

    Полина

    Управляющая рестораном "Мендис", кошерный ресторан "Мендис"

    Контактні дані приховані
  • Полина

    Полина

    Владелица, гостевой дом "Море"

    Контактні дані приховані
  • Давыдова Елена Владимировна

    Давыдова Елена Владимировна

    Семья

    Контактні дані приховані
  • Лазоренко Екатерина Ивановна

    Лазоренко Екатерина Ивановна

    Семья

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Пропоную послугу відкриття нового закладу або ребрендинг існуючого: кафе, ресторан, їдальня, пекарня, кав'ярня, кейтеринг, кондитерська, цех по виробництву напівфабрикатів різного ступеню готовності: м'ясні,рибні, кондитерські, хлібобулочні. Надам послугу по написанню меню та ТК для закладів різного рівня: кафе, ресторани, пекарні, шкільне харчування, для лікарень, розрахунок КБЖВ, собівартості страв. Є опит відкриття закладів з 0, ребрендинг, організації шкільного та дієтичного харчування , кейтерингових компаній та виробництва, пекарні, кондитерської. Знання та втілення системи НАССР, знання технологій та технологічних процесів готових страв та напівфабрикатів різного ступеню готовності. Маю зареєстроване авторське право на рецептуру без глютенового хлібу та хлібобулочних виробів, авторські рецепти хліба та хлібобулочних виробів з різних сортів борошна.График роботи обговорюється індивідуально, в зв'язку зі станом здоров'я. Комунікабельна, легко навчаюсь, прямолінійна, не люблю інтриги та плітки. Маю опит роботи з організації та проведення бенкетів для перших лиц держави, фуршети та банкноти з гостями більше ніж 1000 человек., відкривала столовою в МІД та ДІП, було в підпорядкуванні більше 100 кухарів. Пропоную організаціїю та проведення майстер класів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: