• Файл

Вероніка

Технолог (хлібобулочні вироби), майстер зміни, лаборант (молочна продукція)

Вік:
47 років
Місто проживання:
Благовіщенське
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Одеса, Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ВЕРОНІКА ДВОРЕЦЬКА
Розгляну вакансії: майстер зміни,
лаборант, помічник технолога
(хлібобулочні вироби / молочна продукція)

Бажаний рівень заробітної плати -
від 20 000 грн.

Загальний трудовий стаж - більше 20 р.
Досвід роботи за спеціальністю

Контакти 2010 - 2016 рр. - пекарня “ЕкоХліб”
(м. Ульяновка, нині м. Благовіщенське, Кіровоградська обл.)

Майстер зміни, завідувач складу, технолог
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посадові обов’язки:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Розробка та впровадження технологічних інструкцій та
Telegram, Viber стандартів виробництва хлібобулочних виробів.
Контроль якості сировини, що використовується.
м. Благовіщенське, Контроль дотримання санітарних норм та правил на
виробництві.
Кіровоградська область. Виявлення та усунення причин браку продукції.
Готова до переїзду Розробка нових рецептур хлібобулочних виробів.
Вдосконалення існуючих рецептур.
Освіта Розрахунок норм витрат сировини.
Контроль фізико-хімічних показників хлібобулочних виробів.
Ведення технологічної документації.
Складання звітів про виробництво продукції.
Одеська національна академія
харчових технологій 2019 - 2022 рр. - ТОВ «МОЛОЧНА МАЙСТЕРНЯ»
Бакалавр, спеціальність “Харчові (м. Благовіщенське, Кіровоградська обл.)
технології”
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
Одеський національний Посадові обов'язки:
технологічний університет
Магістр, спеціальність “Харчові Відбір проб молока, сировини та готової продукції для
технології” проведення лабораторних досліджень.
Проведення хімічних та бактеріологічних досліджень молока,
сировини та готової продукції згідно з інструкціями.
Особисті якості: відповідальність, Визначення фізико-хімічних показників молока (кислотність,
організованість, увага до деталей, жирність, густина, вміст білка, цукру та ін.).
комунікабельність. Виявлення патогенних та санітарно-показних мікроорганізмів у
молоці та продуктах його переробки.
Проведення контролю якості санітарного стану виробничого
Додаткова інформація: обладнання та інвентарю.
Знання вимог стандарту НАССР та Проведення розрахунків та аналізу результатів лабораторних
технологічних процесів досліджень.
Знання програм: 1С, Word, Excel, Складання звітів про результати лабораторного контролю
якості продукції.
PowerPoint
Контроль санітарно-гігієнічного стану лабораторії.
Ознайомлена із системою кайдзен Стерилізація лабораторного посуду та інвентарю.
Вік - 47 років Ведення журналу санітарного контролю.
Діти - двоє повнолітніх дітей
Моє життєве кредо “Можливо все. Якщо щось не вдається - значить ще
не прийшов час”

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: