Резюме від 27 травня 2024 Файл

Наталія

Керівник підприємства

Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вакуленко Наталія Павлівна
Керівник
Повна зайнятість.
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
Заст.директора
з 09.2008 по 31.03.2024
Фуршет Realty, Київ (Нерухомість)
Управління 83 об’єктами коммерційної нерухомості. Керівництво операційною діяльністю, повний супровід договорів оренди, починаючи з брокериджу, в тому числі і перемовини; юридичний аспект договору (виготовлення договорів і протоколов розбіжностей до них); контроль і керівництво менеджерів на місцях, щоденна робота з дебіторською заборгованістю, в тому числі виготовлення претензій для дебіторів. Розробляла бюджет та P&L відділу. Була ініціатором скорочення витрат і оптимізації бізнес-процесів, розрахувала собівартість одного договору по трудовитратам. Приймала участь в ціноутворенні орендних ставок, як для нових об’єктів, так і при перегляді існуючих договірних відносин. Була відповідальною особою щодо зміни ставок/метражів і співвідношеня цих змін на план/факт виконання заявленого бюджету та грошового потоку. Повний супровід корпоративних клієнтів: готувала договори і протоколи розбіжностей до них, подавала нарахування, опрацьовувала акти звірки, дебіторську то кредиторську заборгованість. Готувала і захищала проект бюджету на півріччя/рік перед акціонерами. Приймала участь в розробці фінансової мотивації для відділу в залежності від показників рентабельності. Готувала аналітичні справки-пояснення щодо рентабельності об’єктів нерухомості для фінансової дирекції.

Генеральний директор
з 06.2005 по 11.2007
ТОВ "Арена-Сіті", Київ (Торгово-офісний центр)
Управління фінансово-господарською діяльністю підприємства, здача площ в оренду, пошук орендарів і робота з ними, управління роботою торгово-офісного комплексу. Контроль дебіторської і кредиторської заборгованості орендарів і контрагентів підприємства. Фінансове планування і бюджет видатків і доходів. Спільно з фінансовим директором компанії розробили фінансову політику підприємства, в тому числі норми списання та граничні показники дебіторської та кредиторської заборгованності. Щомісячне планування з технічним відділом ТОЦ витратних матеріалів для життєдіяльності об’єкту. Був побудований власний теплопункт. Прорахувала і вдстояла ідею часткового реконцепту ТОЦ: 5 поверх комплексу був перебудований з торгових під офісні приміщення. Торгові площі здані на 99%, офісні - 100%, прибуток підприємства зріс на 25%. Як керівник пройшла аудиторську і податкову перевірку без зауважень.
Менеджер
з 11.1999 по 06.2005
ЗАТ "КИЙ", Київ
Менеджер боулінг-клуба "Міраж". Управління персоналом клуба, навчання пресонала, спілкування з гостями клубу. Займалась маркетинговими заходами по разширенню клієнтської бази закладу (в тому числі проведення розіграшів,турнірів і т.і.).
Освіта
Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко
Факультет романо-германської філології, перекладач
Вища освіта
Диплом з відзнакою. Перекладач англійської і німецької мов.

Київський Національний Університет ім.Т.Г.Шевченко
Економічний факультет, спеціальність Фінанси
Диплом з відзнакою
Професійні та інші навички
• Вільно володію персональним комп’ютером як користувач.
• організаторські здібності (більше 20 років досвіду)

Мови:
Английська ─ вільно
Українська - вільно
Додаткова інформація
Стресостійкість, здатність до аналізу і роботи на результат, наполегливість, командна робота

Схожі кандидати

Операційний директор
Київ

Директор виробництва
100000 грн, Київ, Дніпро , ще 2 міста

Директор підприємства
40000 грн, Київ, Бровари

Керівник виробництва
Київ, Обухів

Керівник підприємства
Київ

Директор підприємства
Київ, Одеса, Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: