Резюме від 13 травня 2024 Файл

Оксана

Менеджер з продажу

Вік:
32 роки
Місто:
Коростишів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Стратович оксана
М. Коростишів, Житомирська область. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
28.12.1991 р.н. Одружена, маю двох дітей
Ціль
Менеджер по роботі з клієнтами, менеджер з продажу. Стабільний 8-й графік роботи з понеділка до п’ятниці, субота та неділя вихідний.
Досвід роботи
Коростишівська районна державна адміністрація Житомирської області
Головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Коростишівської РДА, червень 2014 р – лютий 2021 р.
Обов’язки: робота з документами, робота з людьми, розробка поточних та перспективних планів роботи відділу, підготовка матеріалів до відзначення державними нагородами та почесними званнями, інші обов’язки згідно законодавства.
Менеджер з продажу компанії MYFREEDOM RENT жовтень 2021 – травень 2024. Дистанційна онлайн – робота.
Обов’язки: спілкування з гостями, прийом дзвінків, введення гостя від воронки новий лід до оплата отримана та виїзд. Безконтактне онлайн заселення гостей в апартаменти. Консультація з питань оплати та заїзду. Спілкування з клієнтами в чатах та на таких платформах як олх, дім-ріа, букінг, арбнб, добово. Підбір для гостя найзручнішої локації, виявлення потреб та робота із запереченнями. Вирішення побутових питань, які виникають під час проживання в апартаментах, залагодження конфліктів. Введення срм та Wubook. Заповнення звіту з продажу.
Освіта
Вища, магістр з управління персоналу та економіки праці, Житомирський державний технологічний університет, м. Житомир, 2009-2014 р.
Інтереси
Фотографія
НАВИЧКИ
Програми MS Office - впевнений користувач. Photoshop – впевнений користувач. Бінотел, кейсрм та коммо срм системи, Wubook - впевнений користувач. Працювала з Бітрікс24.

Soft skills
Завжди відповідально ставлюсь до поставленого завдання, стараюсь зробити все на вищому рівні, безконфліктна, уважна, комунікабельна, швидко навчаюсь, адаптивна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: