Резюме від 21 травня 2024 Файл

Сергій

Керівник, заступник керівника, аналітик відділу продажів компанії-забудовника

Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Локоть Сергій Миколайович

г. Киев, ул. Леваневского, 7, кв.59
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ДОСВіД РОБОТИ:

Зараз займаю посаду начальника відділу маркетингу
Департаменту продажу та маркетингу ПрАТ «ХК «Київміськбуд».

Добре орієнтуюся на первинному ринку житла. Знаю основних девелоперів та інших гравців на столичному будівельному ринку.

Маю великий досвід роботи зі створення концепції забудови та реалізації на ринку нових житлових комплексів, починаючи від розробки проекту будинку або ЖК, створення оптимальних планувальних рішень, формування ринкової ціни на квартири, нежитлові приміщення, паркінги (в залежності від їх ліквідності та потенційного попиту на них) та закінчуючи організацією системи продажів об’єктів будівнцитва з подальшою ефективною реалізацією проектів.

1.) з 20.03.2013 впродовж восьми місяців працював заступником директора департаменту реалізації нерухомості ПАТ «ХК «Київміськбуд» – керівником продаж житла в більше як двох десятків житлових комплексів, що активно будувалися і були побудовані безпосередньо у Києві.

Працював над підвищенням ефективності продажів в 45 новобудовах холдингу. Маю безпосереднє відношення до структурування і розширення центрального відділу продажу, відкриття нових відділів продажів, зокрема на таких ЖК, як «Французький квартал», ЖК «Златоустівский», відділів продажів на Позняках, на Академмістечку (вул. Обухівська, 35), у Подільському районі (вул. Новомостицька-Замковецька) тощо...

Працював над розробкою і прив’язкою проектів до локації, над створенням оптимальних планувальних рішень, підвищенням ліквідності квартир в ЖК, що реалізовувалися на вул. Патріса Лумумби, Лейпцизька, 13, вул. Освіти, 14, 16 та 16-а, вул. Драгоманова, 35, вул. Горлівська, 215, проспект Лобановського, житлових комплексів на вул. Каховській, 60, вул. Радченка, 27 та 27-29, вул. Бульварно-Кудрявській.

Працював над реанімацією старого сайту з продажів kmb-sale.com на новий kmb.ua, а також над підвищенням ефективності продажів шляхом організації дієвих рекламних компаній.

2) з 05.05.2011 по 19.03.2013 працював керівником відділу продажів ЖК “Сосновий бор” «Академмістечко».

3) з 2010-го працював керівником відділу продажів ЖК “Елегант” вул. Жилянська, 118.

4) 16 років пропрацював в КП «Житлоінвестбуд – УКБ» та ККУП “ФК “Житло-інвест” Головного управління житлового забезпечення КМДА

ОСВІТА
Магістратура (НАРхоз, КНЕУ ім. Вадима Гетьмана_2002 рік), Інститут журналістики та факультет журналістики Київського Університету ім. Т. Шевченка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: