Резюме від 12 квітня 2020

Петр

Специалист по безопасности, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник ОТУ при УМВД Украины в Закарпатской области

з 01.2004 по 01.2008 (4 роки)
УМВД Украины в Закарпатской области (Осуществление оперативно-разыскной деятельности)

В системе МВД прошел путь от электромонтера ПЦО до руководителя оперативной службой. Имею опыт охраны особо важных объектов, организации информационного обеспечения, работы с персоналом, разработки мероприятий по обеспечению безопасности различных сфер деятельности.

Освіта

Киевский национальный университет внутренних дел

Правоведение. Юрист, Киев
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 10 місяців)

В 1984 году закончил Математический факультет Ужгородского государственного университета. Получил диплом математика. Преподавателя.
В 2000 году окончил Высшие академические курсы Национальной академии внутренних дел Украины по програме повышения квалификации начальников управлений ОТУ УМВД Украины.

Додаткова освіта та сертифікати

Высшие академические курсы Национальной академии внутренних дел Украины

2000 год

Знання і навички

Пользователь Internet Водительские права кат. B Владение оружием Знание офисных программ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Угорська — початковий
  • Словацька — середній
  • Чеська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Резюме
Народився в м. Берегово Закарпатської області. У 1979 році закінчив СШ№5 м. Берегово. У1984 році закінчив математичний факультет УжДУ й здобув повну вищу освіту за спеціальністю математик. Викладач. В період з 1984 по 1986 рік проходив службу у внутрішніх військах МВС СРСР на посаді командира взводу, звідки звільнився у званні старшого лейтенанта.
З 1986 до 1989 року працював електромонтером 5-го розряду ПЦО відділу позавідомчої охорони при Ужгородському МВВС.
З вересня 1989 року проходив службу на різних атестованих посадах в ІБ УВС, оперативному відділенні Штабу УВС в Закарпатській області. З серпня 1995 року проходив службу на оперативних посадах УОТЗ при УМВС України в Закарпатській області. З квітня 2003 року до січня 2004 року проходив службу на посаді заступника начальника ОС при УМВС України в Закарпатській області. З січня 2004 року до січня 2008 року проходив службу на посаді начальника УОТЗ при УМВС України в Закарпатській області.
В 2007 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Правознавство" та здобув кваліфікацію юриста.
З 8 січня 2008 року звільнений з органів внутрішніх справ у зв'язку із вислугою років з посади начальника управління оперативно-технічних заходів при УМВС України в Закарпатській області у званні полковник міліції.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: