Резюме від 22 травня 2024 Файл

Богдан

Начальник планово-економічного відділу

Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Желєзнов Богдан Олександрович

Дата народження:
04 Тра 1979

Регіон:
Київ

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Головний економіст

(оновлено 14 Тра 2024)
    Ключова інформація


Планувати та оптимально організувати робочий процес, приймати рішення та за їх результати відповідати самостійно, критично мислити, здатність аналізувати проблеми ефективно шукати шляхи їх вирішення, здатність швидко навчатися.

Досвід роботи


Економіст з бюджетування
Сер 2023 - по сьогодні (10 міс)
ТОВ Перший столичний хлібзавод
Промисловість та Виробництво       
Економічне планування на підприємстві, спрямованого на організацію раціональної господарської діяльності, щодо виявлення та використання резервів виробництва з метою досягнення найбільшої результативності діяльності підприємства.
Розробка заходів щодо вдосконалення планової та облікової документації, в підготовці методичних матеріалів по організації внутрішньогосподарського планування.
Облік і контроль за ходом виконання планових завдань по підприємству і його підрозділам.(План-факт)
Здійснювати підготовку заявки на здійснення платежів в рамках бюджету.(Заявка на оплату кожного робочого дня )
Виконувати окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.
Звіт про рух грошових коштів (Cash Flow)
Фінансовий звіт про прибутки та збитки (P&L)
Бюджет доходів і витрат (БДВ)
Бюджет руху грошовіх коштів (БРК)

Начальник планово-економічного відділу
Чер 2022 - Чер 2023 (1 рік 1 міс)
КБТЗ
Промисловість та Виробництво       
Здійснювати систематичний контроль виконання виробничих планів цехами та окремими виробничими дільницями на всіх етапах їхньої роботи і вимагати від начальників цехів та дільниць забезпечення виконанні встановленого виробничого плану з обсягу, номенклатури, реалізації продукції та з усіх техніко-економічних показників. Вимагати від начальників цехів, відділів і служб якісного складання й своєчасного подання звітності про виробничо-господарську діяльність підрозділу. Перевіряти правильність оформлення облікової документації на продукцію, що випускається, і виконані цехами роботи, а також інвентаризації й оцінки незавершеного виробництва.Здійснювати контроль правильності складання та використання кошторисів на виконувані роботи. Здійснювати перевірку стану обліку й використання ремонтного фонду деталей, вузлів, агрегатів у цехах і службах підприємства. Перевіряти й направляти діяльність всіх структурних підрозділів підприємства в організації планово-економічної роботи. Вимагати від відповідальних цехів, відділів і служб надання у встановлені строки необхідних матеріалів для складання бізнес-планів і проведення аналізу роботи виробничо-господарської діяльності. Робити висновки про економічну ефективність заходів з нової техніки, технології й організації виробництва, створення й освоєння нової продукції, зростання виробництва окремих видів продукції. Готувати спільно з відділом організації праці та зарплати, відділом кадрів і    подавати на розгляд балансової комісії з підведення підсумків роботи підрозділів проекти висновків про виконання планів і про розміри нарахування або позбавлення премії керівного складу, спеціалістів і службовців цехів, відділів та служб підприємства. Розробляти й подавати пропозиції щодо поліпшення організації планової та економічної роботи на підприємстві. Вимагати від бухгалтерії інформації про результати виробничої та фінансово-господарської діяльності за будь-який звітний період . Подавати директорові підприємства за погодження з головним економістом пропозиції щодо заохочення працівників відділу згідно з діючим положенням, а також для накладення стягнень за порушення трудової, виробничої дисципліни або недоліки у роботі.    Вносити Здійснювати методичне керівництво з питань планування та звітності в цехах і самостійних дільницях.

Начальник планово-економічного відділу
Чер 2019 - Лип 2022 (3 роки 2 міс)
ТОВ "МЕТАЛО ГАЛЬВА УКРАЇНИ"
Промисловість та Виробництво       
Керівництво та забезпечення роботи підрозділу з економічного планування на підприємстві спрямованого на організацію раціональної господарської діяльності з виявленням та використанням резервів виробництва з метою найбільшого економічного ефекту.
Складання планів виробництва та доведення показників плану до всіх підрозділів підприємства. Організація розробки прогресивних планів техніко-економічних нормативів матеріальних та трудових витрат, проектів постійних, тимчасових, разових цін на продукцію підприємства, тарифів на роботи (послуги), планово-розрахункових цін на основні вид сировини, матеріалів, напівфабрикатів, які використовуються на виробництві, кошторисної калькуляції. товарної продукції
Організація систематичного контролю за дотриманням усіма підрозділами виробництва планової дисципліни, виконанням завдань, а також статистичний облік усіх виробничих та техніко-економічних показників роботи підприємства, підготовка періодичної звітності у встановлений термін
Організація проведення робіт для підвищення наукового обґрунтування планів, комплексного економічного аналізу всіх видів діяльності підприємства та своєчасне розробка заходів для ефективного використання капітальних вкладень, матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, прискорення темпів зростання продуктивності праці, зниження собівартості продукції, підвищення рентабельності.
З досягнень на підприємстві розробка та впровадження відрядно-преміальної оплати праці, розробка та впровадження норм, положення про оплату праці, складання плану за нормами, прорахунок чисельності для виконання плану виробництва, прорахунок змінних звітів щодо вироблення праці. Проведення хронометражу, фотографії робочого дня.

Помічник директора
Вер 2015 - Чер 2019 (3 роки 10 міс)
Карара, ООО
Промисловість та Виробництво       
Повний супровід проектів, контроль за виготовленням та монтажем виробів, ведення супровідної документації (акти виконаних робіт, кошторису, виконавчі схеми тощо), читання проектної документації, знання основ монтажу вентильованого фасаду системи Ukon, Fisher тощо.
Калькулювання собівартості продукції. Контроль за виконанням замовлень відповідно до встановлених термінів, виробнича дисципліна. Розробка норм та їх виконання, проведення хронометраж та фотографій робочого дня.
Контроль проведення монтажних робіт з виїздом на об'єкт. Розробка та впровадження нових технологій обробки каменю. Проведення ТО для обладнання та контроль за закупівлею запасних запчастин, деталей, пристроїв.

Начальник виробництва
Кві 2014 - Жов 2014 (7 міс)
ТОВ Укртехностоун
Промисловість та Виробництво       
Спочатку виконував обовязки як нормувальник. До обов'язків входило: ведення табеля робочого часу, нормування праці (розробив норми для цього виробництва) змінно-добове завдання, проведення хронометражів та    фотографій робочого дня, планування відповідно до норм.
Пізніше був переведений на    посаду начальника виробництва до обовязків якого входило- видача нарядів робітникам, табель, контроль якості продукції, замовлення матеріалів, інструменту тощо. Контроль за відвантаженням виробів.
Після переведення начальником відділу продажу, займався продажею виробів матеріалу, пошук нових клієнтів проектів

інженер з організації та нормування праці
Вер 1999 - Кві 2013 (13 років 8 міс)
ПАТ Кюз
Інше       
01.09.1999 учень заготівельника деталей до ювелірних виробів
01.02.2000 3 розряд заготівельника деталей до ювелірних виробів
02.01.2001 переведений перекваліфікатором шліфувальника
02.04.2001 3 розряд шліфувальника
22.09.2006 4розряд шліфувальника
01.04.2008 переведений економістом
01.11.2011 Інженер з організації та нормування праці 2 категорії
обовязки
Облік табеля робочого часуСкладання та розрахунок плану чисельностіНормування та освоєння нових видів виробівРозрахунок заводських витрат за виготовлення виробівНарахування заробітної платиНормування та списання матеріалів для інструментального цехуСкладання документів для бухгалтерії за матеріалами та вартістю виготовлення виробів та оснащенняПрорахунок витрат на індивідуальні замовленняСкладання документів для пробірної палатиПрорахунок витрат на виготовлення та впровадження ноу-хауРозрахунок собівартості продукціїПроведення хронометражу та фотографії робочого дня

Охоронець
Чер 1999 - Жов 1999 (5 міс)
ЗАТ полюс (кондитерские изделия)
від 20 до 50 співробітників    Промисловість та Виробництво       
Охорона кондитерського цеху та складу матеріальних цінностей

Помічник оператора департаменту лісового господарства
Січ 1998 - Січ 1999 (1 рік 1 міс)
ЗАТ Торговый Дом Европродукт
від 20 до 50 співробітників    Промисловість та Виробництво       
Спочатку був помічником оператора верстата
до обов'язків входило огляд технічного стану верстата завантаження та розвантаження деталей.
Потім перейшов на ділянку заточування інструменту, а саме стрічкових пилок.

Освіта


Приватний вищий навчальний заклад "Нікопольський економічний університет" (Київ)
рік закінчення 2006
"Менеджмент організацій" економіст, менеджер

КОМТ (Київ)
рік закінчення 1998
Технічне    обслуговування станків з ПУ і РТК, механічний

Володіння мовами


Английский - базовый
Русский - свободно
Украинский - свободно

Курси, тренінги, сертифікати


Одеський інститут післядипломної освіти національного університекту харчових технологій(Київ)
рік закінчення 2024
Формування ефективних конкурентноспроможних цін на продовольчі товари українського виробництва та послуги водопостачання та водовідведення

Технічна експертна компанія "ДАКС"(Київ)
рік закінчення 2020
Отримання сертифіката № QMS/20/210704-Q1 та присвоєння кваліфікації експерта системи менеджменту якості згідно з вимогами та положеннями міжнародного стандарту ISO 9001:2015

Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації при НПУ М.П.Драгоманова    "Основы предпринимательской деятельности"(Київ)
рік закінчення 2013
Підприємництво та дрібний бізнес в Україні
Бізнес-план, бізнес-планування
Особливості сучасного маркетингу
Маркетинг дрібного бізнесу
Маркетинговий план
Фінансова документація та фінансове планування

Додаткова інформація


Комп'ютерні навички
Знання 1С версія8.2,8.3 виробництво
Microsoft Word, Excel
tksoft
IT enterprise

Захоплення та інтереси
Футбол, Лазня, більярд, активний відпочинок

Водійське посвідчення
Водійські права категорія В стаж водіння 24 роки

Громадська діяльність
Відзнака МО України медаллю "За сприяння Збройним Силам України "
наказ від 30.11.2022 № 1151

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: