Резюме від 22 травня 2024 Файл

Володимир

Фахівець з цивільного захисту

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Діденко Володимир Васильович
вул. Авіаконструктора Антонова буд. 18, кв. 38, м. Київ, 04111, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Працевлаштування на посаду «Провідний фахівець відділу закупівель послуг». Робота з однодумцями у дружньому колективі та здобуття досвіду з можливістю кар’єрного зросту.
Професійні навички
Відповідальний, дисциплінований, здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Маю дві віщі освіти відповідного напряму підготовки.
Маю досвід у сфері закупівлі послуг. На різних посадах займався укладанням договорів, закупівлею та постачанням товарів та послуг.
Комунікабельний, постійно працюю над підвищенням свого професійного рівня.
Особисті дані
Народився 23 квітня 1964 року.
Одружений.
Маю двох доньок.
Судимостей не маю.
Досвід роботи

1981-2008 рр.

служба в Збройних Силах.
У 2008 році звільнений у запас з посади заступник начальника управління зв’язку - начальник відділу Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу ЗС України (військове звання полковник).
Після звільнення працював:
2008 - 2010
- старший науковий співробітник НТУУ «КПІ»;
2010 - 2014
- викладач кафедри зв’язку факультету військової підготовки НТУУ «КПІ»;
2014 - 2017
- провідний інженер (з питань цивільного захисту) Національної радіокомпанії України;.
2017 - 2020

2020 - 2023

2023- по т.ч.
- провідний фахівець (з питань цивільного захисту) другого відділу публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України»;
- провідний інженер відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи Департаменту з промислової безпеки НЕК «Укренерго»;
- провідний інженер з охорони праці та пожежної безпеки відділу з охорони праці та пожежної безпеки РЦПБ у Східному регіоні Департаменту з промислової безпеки НЕК «Укренерго».

Освіта
Маю дві вищі освіти.
2000-2003 рр. – Національна академія оборони України, здобув вищу освіту за спеціальністю «Організація бойового та оперативного забезпечення військ (сил)» та здобув кваліфікацію офіцера військового управління оперативно-тактичного рівня;
1981-1985 рр. – Томське вище військове командне училище зв’язку, здобув вищу освіту по спеціальності командна радіоелектропроводовий зв'язок;
17.01 - 15.05.2014 р. – Курси підвищення кваліфікації "Сучасні телекомунікаційні технології" на базі ПАТ Укртелекома філії «Центр післядипломної освіти»;
16.05 - 20.05.2016 р. – Курси підвищення кваліфікації на базі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва за напрямком «Посадові особи, на яких покладені обов'язки з питань ЦЗ»
19.05 - 23.05.2020 р. – Курси підвищення кваліфікації на базі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва за напрямком «Посадові особи, на яких покладені обов'язки з питань ЦЗ»
Додаткові відомості
Англійська мова – рівень володіння зі словником.
ПК – досвідчений користувач повного пакету програм MS office (Word, Excel, PowerPoint та інш). Маю досвід адміністрування інтернет-сайтів.
Знання оргтехніки (ксерокс, факс, принтер, сканер).
Мав другу форму допуску до державної таємниці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами