Резюме від 26 травня 2024 Файл

Ольга

Психолог, вихователь

Вік:
37 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ситник Ольга Іванівна
Дата народження: 26.01.1987
Посада: Психолог, вихователь.
Зайнятість: повна, часткова.
Освіта: вища КПУ, спеціальність «Психологія», педагогічний стаж 13 років.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Додаткова освіта:
• 16.11.2019 – Тренінг: «Протедія та попередження булінну»;
• 19.10.2021 – курс: «Школа для всіх» (інклюзія);
• 30.05.2022 – курс: «Україська на сьогодень для професійного зростання»
• 10.11.2022 – курс: «Системний підхід для впровадження концепції НУШ в закладах загальної середньої освіти;
• 26.05. 2023 – підвишення кваліфікації: «Емоційна стійкість вчителя як запорука надання ефектичної психологічної підтримки учням»;
• 20.03.2024 – атестація: «Спеціаліст вищої категорії».
Досвід роботи: 2011 – по теперішній час КЗ «Запорізька загальноосвітня санаторна школа – інтернат № 7 І-ІІ ст.»ЗОР. Посада: Психолог, вихователь. Кваліфікація: «Спеціаліст вищої категорії».
Досягнення: виступи у методичних заходах, конференціях, семінарах. Публікація: ««Застосування діяльнісного підходу в роботі вихователя школиінтернату для забезпечення психосоціального благополуччя дітей »2023. Лауреат у конкурсі ХІ-го Всеукраїнського конкурсу «Творчий вчитель – обдарований учень» 2023. Вихованці займали в обласних конкурсах призові місця.
Вміння та навички: впровадження сучасних методик навчання; підвищення індивідуального підходу до кожного учня; розвиток особистісних якостей, таких як толерантність, емпатія, та відповідальність; створення позитивного емоційного клімату в класі та школ; збільшення власної освітньої культури; оволодіння інформаційно-комунікаційними технологіями; ефективне використання електронних ресурсів для навчання; залучення до інноваційних педагогічних практик. Основна мета полягає в створенні сприятливого середовища для всебічного розвитку учнів, розкриття їхнього потенціалу та підготовці до успішного життя в сучасному суспільстві.
Особисті якості: Відповідальність, цілеспрямованість. Важливі конкретні результати та якість. Дружня. Я вмію працювати в команді, настрій в колективі важливий. Легко навчаюсь, різнобічна, розвинена особистість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: