Резюме від 17 травня 2024 Файл

Дмитро

Інструктор БЗВП

Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Інструктор БЗВП
Фон Цербер Дмитро Ігорович
в/ч: 7375, 241 бригада, 206 батальйон, 3 механізована рота, 3 взвод, 3 відділення.
Д.р: 03.04.1997 року ( 27 років )
на службі ЗСУ з 25.05.2022 ( 2 роки 2 місяці )

( Досвід служби ) :
Долучився до лав ЗСУ на другий день повномасштабного вторгнення. Потрапив до 207 батальйону, з яким несли службу в межах Києва, виконуючи функції ГШР. Займав посаду ком.відділення та виконував обов’язки зам.ком.взводу у званні старший солдат.
У квітні 2022-го перевелись всім відділенням до 206-го батальйону в якому несу службу на даний момент. Пройшли кампанії за: Миколаїв, Херсонщину, Харків, Бахмут, Мар’янка. З бойових повернулись 09.05.2024

У 2023-му проходив курси інструктора з БЗВП у 150-му центрі. Закінчив. Отримав атестати. Була взаємодія на перевод але не встигли з причини виїзду на виконання БР.

Маю досвід роботи з стрілецькою зброєю сімейства АК, ПКМ, Browning. Працював з РПГ, М72, знаю як використовувати АТ4 та NLAW. Використовував гранати РГД5 та Ф1, також користувалися димами М18.

На даний момент є позаштатним інструктором взводу, проводжу тренування о.с після/до виконання БР та перебування на позиціях.

Причина переводу:

Я прагну бути корисним в масштабах. Я хочу вчити людей, мені це подобаєтся і я хочу бути частиною сучасної армії а не пережитком СОВКА. Та мені дуже прикро що доводиться перевчати людей після навчальних центрів, яких вчать «військові» які гадки не мають що таке фронт. У своєму підрозділі я не маю можливості до розвитку та реалізації потенціалу. Почуваю себе наче в заточенні.

Контакти для зв’язку:
Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Контактний телефон-месенджери: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ( буду вдячний якщо напишите у Telegram, Whatsapp, Signal . Оскільки можу бути не на зв’язку )

Кандидати у категорії

Кандидати за містами