Резюме від 7 червня 2024

Анастасія

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 11.2023 по нині (7 місяців)
«Roco sushi» (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ХПЛЗтП

Секретар керівника, Херсон
Середня спеціальна, з 2017 по 2020 (3 роки)

Кажуть, що театр починається з гардеробу. А ось фірма, установа починається із секретаря.Саме секретар - обличчя фірми, права рука керівника підприємства. Він є координуючим центром організації, установи чи підприємства.Тому сучасні підприємства, організації і заклади неможливо собі уявити без секретаря. Спеціалісти цієї професії активно допомагають керівникам різних рангів якісно і організовано вирішувати поставлені перед ними завдання. Кваліфікований секретар повинен проявити свої ділові, організаторські і комунікативні якості. Постійно спілкуючись з різними відвідувачами, знайомлячись з новою інформацією, він має можливість підвищити свій інтелектуальний та культурний рівень, розширити свою обізнаність та коло інтересів, збільшити свою професійну компетентність. Поєднання розумової праці з організаторськими вміннями роблять цю професію особливо цікавою, її відносять до найбільш перспективних професій нового типу, в яких основою кваліфікації є високий рівень загальної і спеціальної освіти.

Знання і навички

Poster Знання офісних програм Ініціативність Здатність до навчання Комунікабельність Оформлення повернень Робота з касовим апаратом Викладка товарів Перевірка банкнот на справжність Ведення документації Управління командою Адміністрування офісу Доброзичливість

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Турецька — середній
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: