Резюме від 18 травня 2024 Файл

Юрій

Водій

Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 5 сторінок

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Розпорядженняч
Одеського міського голови
№ 115 від 04.03.2024

Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства м. Одеси на вирішення питань забезпечення Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі на 2024 –2025 роки, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Одеської міської територіальної громади

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 2 статті 14 Закону України «Про основи національного супротиву», з метою реалізації підпункту 5.1 пункту 5 додатка 2 до Міської цільової програми сприяння розвитку підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань територіальної громади міста Одеси на 2022 – 2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 09 лютого 2022 року № 865-VIII:

1. Затвердити Порядок проведення конкурсного відбору програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства м. Одеси на вирішення питань забезпечення Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі на 2024 – 2025 роки, що реалізуються за рахунок коштів, затверджених у бюджеті Одеської міської територіальної громади (додається).

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Павла Вугельмана.

Геннадій ТРУХАНОВ

Додаток
до розпорядження
міського голови
від 04.03.2024
№ 115

ПОРЯДОК
проведення конкурсного відбору програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства м. Одеси на вирішення питань забезпечення Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі на 2024 – 2025 роки
(далі – Порядок)

1. Порядок визначає систему організації та проведення конкурсного відбору програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства м. Одеси на вирішення питань забезпечення Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі на 2024 – 2025 роки, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Одеської міської територіальної громади (далі – Конкурс).
2. Для організації та проведення Конкурсу, розгляду конкурсних пропозицій, визначення переможців, а також результатів моніторингу стану реалізації проєктів (заходів) відповідно до вимог цього Порядку розпорядженням міського голови створюється конкурсна комісія для проведення конкурсного відбору програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства м. Одеси на вирішення питань забезпечення Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі на 2024 – 2025 роки, що реалізуються за рахунок коштів, затверджених у бюджеті Одеської міської територіальної громади, та здійснення моніторингу їх виконання.
3. Для отримання фінансової підтримки інститути громадянського суспільства в установлений строк подають конкурсній комісії заяву (додаток 1 до Порядку) та наступні документи:
- копію статуту (Положення) організації;
- протокол засідання статутного органу інституту громадянського суспільства про склад керівництва або наказ (витяг з протоколу) про призначення керівників на посади;
- інформацію про напрями та обсяги використання бюджетних коштів на поточний рік (додаток 2 до Порядку);
- опис та кошторис для виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів) за встановленою формою (додаток 3 до Порядку);
- заявку від Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі на відповідну продукцію.
Опис програм (проєктів, заходів) повинен висвітлювати мету і завдання, план виконання із зазначенням строків та виконавців на кожному етапі, очікувані результати та конкретні результативні показники виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів), інформацію про потреби підрозділів територіальної оборони, детальний розрахунок витрат.
3.1. Інститути громадянського суспільства, які попередньо отримували кошти з бюджету, подають також звіт про їх використання в розрізі напрямів використання.
3.2. Кошти, надані інститутам громадянського суспільства, спрямовуються на виконання (реалізацію) програм (проєктів, заходів) для:
- придбання інвентарю та обладнання для Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі;
- придбання продукції подвійного призначення для Сил територіальної оборони Збройних Сил України в м. Одесі;
- витрат, обумовлених специфікою виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), за умови, що такі витрати були зазначені у конкурсній пропозиції, яку визначено переможцем Конкурсу.
3.3. Використання бюджетних коштів на інші цілі забороняється.
4. Оголошення про проведення Конкурсу та вимоги до конкурсної пропозиції оприлюднюються конкурсною комісією на офіційному вебсайті Одеської міської ради не пізніше ніж за 30 календарних днів до дня закінчення прийняття документів.
У тексті оголошення про проведення Конкурсу зазначаються:
- вимоги до учасників Конкурсу та конкурсної пропозиції;
- адреса, за якою приймаються конкурсні пропозиції;
- контактні телефони, електронна пошта відповідальної особи, яка приймає конкурсні пропозиції;
- термін подання конкурсних пропозицій;
- строки проведення Конкурсу: дати початку та завершення приймання конкурсних пропозицій, кінцевий термін виконання (реалізації) програм (проєктів заходів), визнаних переможцями Конкурсу, підведення підсумків.
5. Конкурсні пропозиції можуть подавати інститути громадянського суспільства, які мають статус юридичної особи не менше одного року до дати оголошення про проведення Конкурсу.
6. Конкурсні пропозиції надаються до Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради у друкованій та електронній формах у строк, визначений в оголошенні про проведення Конкурсу.
7. Конкурсна комісія за результатами розгляду визначає конкурсні пропозиції, які допускаються для участі у Конкурсі.
8. Інститути громадянського суспільства не допускаються до участі у Конкурсі у разі, якщо:
- документи, що входять до складу конкурсної пропозиції, містять недостовірну інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства;
- інститут громадянського суспільства перебуває у стані ліквідації або реорганізації;
- конкурсну пропозицію подано після закінчення встановленого строку.
9. Якщо до участі у Конкурсі допущено лише одну конкурсну пропозицію чи не допущено жодної, конкурсна комісія може прийняти рішення про продовження строку подання пропозицій. Зазначений строк не повинен перевищувати 5 календарних днів з дати ухвалення такого рішення.
10. Обсяг фінансової підтримки, що виділяється інституту громадянського суспільства, визначається членами конкурсної комісії з урахуванням:
- досвіду роботи організації;
- пріоритетів діяльності такого інституту громадянського суспільства у сфері допомоги військовим формуванням;
- першочерговості програм (заходів), що виконуються (реалізовуються) інститутом громадянського суспільства;
- детальних розрахунків та обґрунтувань за кожним напрямом використання бюджетних коштів, поданих інституту громадянського суспільства;
- результатів аналізу ефективності використання бюджетних коштів;
- наявності кадрового, матеріально-технічного, інформаційного та методичного забезпечення діяльності інституту громадянського суспільства.
11. Кожен член конкурсної комісії оцінює пропозиції за критеріями, передбаченими цим Порядком, за шкалою від нуля до ста балів. Результати оцінювання конкурсних пропозицій додаються до протоколу засідання конкурсної комісії.
12. Конкурсна комісія на засіданні підсумовує оцінки відносно пропозицій і приймає рішення про визначення переможців Конкурсу з урахуванням передбаченого обсягу бюджетних коштів, що виділяються для виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів).
13. Рішення конкурсної комісії про визначення переможців у п’ятиденний строк з дати його прийняття доводиться до відома інститутів громадянського суспільства, які брали участь у Конкурсі.
14. У разі, якщо за рішенням конкурсної комісії розмір фінансової підтримки відрізняється від розміру, який було заявлено інститутом громадянського суспільства, останній протягом тижня з дня отримання рішення конкурсної комісії зобов’язаний надати уточнені напрями використання коштів за формою, визначеною у додатку 2 до цього Порядку.
15. Якщо відповідно до рішення конкурсної комісії загальне фінансування переможців конкурсу менше, ніж передбачена Програмою сума, комісією можливе оголошення нового конкурсу в межах залишків коштів та за процедурою, передбаченою цим Положенням.
16. Рішення конкурсної комісії можуть бути оскаржені в тижневий строк після оголошення результатів конкурсного відбору шляхом надсилання відповідної заяви голові конкурсної комісії.
17. Складання та подання інститутами громадянського суспільства фінансової та бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим використанням здійснюється у встановленому чинним законодавством України порядку.
18. Інститути громадянського суспільства, які отримали фінансову підтримку, разом з наданням щорічної фінансової звітності надають розпоряднику коштів звіт про використання бюджетних коштів.
19. Департамент внутрішньої політики Одеської міської ради здійснює постійний моніторинг реалізації всіх програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства, які отримують фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, шляхом відвідування заходів, які проводяться в рамках виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів), а також шляхом аналізу звітів інститутів громадянського суспільства тощо.
20. Відповідно до Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» інститути громадянського суспільства як одержувачі бюджетних коштів у встановлені терміни забезпечують оприлюднення інформації про заплановане і фактичне їх використання.

Заступник міського голови,
в. о. заступника міського голови –
керуючого справами Валерій СІЛІН

Додаток 1
до Порядку

Голові конкурсної комісії
__________
__________
(назва громадської організації)
__________
(місцезнаходження громадської організації, тел.)


ЗАЯВА

Просимо надати кошти в сумі ______ тис.грн на підтримку та виконання (реалізацію) програми (проєкту, заходу)

__________

__________
(назва організації)
__________
відповідно до пункту 3 Порядку проведення конкурсного відбору програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства м. Одеси на вирішення питань забезпечення сил територіальної оборони міста Одеси на 2024 – 2025 роки.

Додатки:
1. Копія статуту (Положення) організації.
2. Протокол засідання статутного органу інституту громадянського суспільства про склад керівництва або наказ (витяг з протоколу) про призначення керівників на посади.
3. Інформація про напрями та обсяги використання бюджетних коштів на поточний рік.
4. Опис та кошторис для виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів) за встановленою формою.


__________ _________ __________
(посада керівника) (підпис) (ініціали, прізвище)

«_____»__________20____року

МП
Додаток 2
до Порядку

НАПРЯМИ ТА ОБСЯГИ
використання бюджетних коштів на 20___ рік
__________
(назва організації)


Напрями використання коштів
Конкретизація видатків за напрямами використання коштів
Очікуваний результат
Потреба в коштах,
грн




Всього




__________ __________ __________
(посада керівника) (підпис) (ініціали та прізвище)


МП

Додаток 3
до Порядку

ФОРМА
опису та кошторису для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу)

1. Назва програми (проєкту, заходу), яка висувається на участь у Конкурсі.
2. Повна назва інституту громадянського суспільства.
3. Місцезнаходження інституту громадянського суспільства.
4. Телефон, факс, електронна пошта, вебсайт інституту громадянського суспільства.
5. Мета та пріоритетне завдання програми (проєкту, заходу)
.
6. Мета та завдання програми (проєкту, заходу)__________.
7. Цільова аудиторія програми (проєкту, заходу).
8. Кількість учасників програми (проєкту, заходу).
9. Місце проведення програми (проєкту, заходу).
10. Загальний бюджет програми (проєкту, заходу), грн.
11. Очікуване фінансування організатора Конкурсу, грн.
12. Залучення фінансування / власний внесок, грн.
13. Термін реалізації програми (проєкту, заходу) __________.
14. Актуальність програми (проєкту, заходу) __________.
15. План виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу)__________

Етапи виконання (реалізації)
Опис заходів та діяльності
Термін виконання
Очікувані та конкретні результати

Відповідальна особа

Очікуваний результат
Результативний
показник
Спосіб визначення результативного
показника

17. Способи інформування громадськості про хід виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) __________.

з/п
Назва організації-партнера
Контактна особа (ПІБ, посада,
тел.)
Форма участі та обов’язки у межах проєкту
Примітки

19. Кошторис на виконання програми (проєкту, заходу)


з/п
Стаття витрат
Розрахунок витрат
Сума
коштів
бюджету Одеської міської територіальної громади, грн
Власний
внесок
організації,
грн
Загальна
сума
коштів,
грн

РАЗОМ

Витрати на реалізацію проєкту

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: