Резюме від 5 червня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10696853

Виконавчий директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконавчий директор

з 12.2014 по нині (9 років 6 місяців)
Транспорт, логістика

Створення та управління корпоративною структурою компанії; управління та контроль операційної діяльності компанії та її підрозділів. Безпосереднє керівництво виробничими службами, юридичною службою, IT, бухгалтерія, охорона праці, HR, екологія. Автоматизація бізнесу (створення та впровадження бізнес-процесів, впровадження CRM системи, 1С). Управління дебіторською та кредиторською заборгованістю; фінансова аналітика, звітність перед державними органами; отримання дозвільних документів та підтримання їх в актуальному стані. Представництво компанії у зносинах з клієнтами, партнерами та державними органами; супровід у ході перевірок контролюючими органами; розробка та впровадження процесуальних стратегій у судових справах; розвиток команди, відповідальність за її масштабування, налагодження горизонтальної взаємодії між підрозділами; підбір персоналу; запуск нових проектів і виробничих процесів.

Радник директора

з 02.2014 по 08.2015 (1 рік 6 місяців)
ДК “Газ України” НАК “НАФТОГАЗ”, Київ (Енергетика)

Контроль фінансово-господарської діяльності підприємства. Прийняття участі в управлінні компанією на всіх рівнях. Участь в роботі місій Міжнародного валютного фонду, взаємодія з профільними міністерствами з питань господарської діяльності компанії та завершення процедури ліквідації.

Керівник підозділів юридичного департаменту банку

з 03.2008 по 09.2014 (6 років 6 місяців)
SEB Bank,Альфа-Банк, Банк Київ, Кредитпромбанк - Харків / Київ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Створення, налагодження та управління структурними підрозділами по роботі з проблемною заборгованістю зазначених банків, в період кризи кредитування 2008 року. Особисто керував процесами стягнення заборгованості з ТОР клієнтів банків. Брав участь у злитті Банку Факторіал та СЕБ Банку. Організував та структурував передачу кредитних портфелів від Кредитпромбанку до Дельта Банку.

Освіта

Національний авіаційний університет

Правознавсвто, Київ
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Спеціалізація: Господарське право та процес, трудове право.

Знання і навички

Ініціативність Стратегічне планування Управлінські навички Систематизація бізнесу

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: