- Файл
Анастасія
Інженер-технолог
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Полтава
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10697350/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Дата народження: 27.12.1990 р
Місто: Полтава, Полтавська обл.
(смт Чутове, Полтавська обл.)
Моб. телефон: [
E-mail: [
Досвід праці:
01.11.2023-15.05.2024
Технік-технолог КП «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради».
01.03.2023-21.07.2023
Технолог відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Скороходівської селищної ради Полтавського району Полтавської області.
17.08.2021-13.01.2023
Технолог відділу освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради, смт Чутове Полтавського району Полтавської області.
07.03.2019- 05.02.2021
Майстер цеху в ТОВ "Полтавський завод продтоварів "Світанок", м. Полтава (виробництво мінеральної води та безалкогольних напоїв).
28.08.2017–07.02.2018
Менеджер (управитель) систем якості в ТОВ «Укрпродснекгруп», виробництво соняшнико-вого насіння, снекової продукції (харчова промисловість).
Набутий досвід:
• розробка нормативних документів, технологічних карт, примірних чотиритижневих сезонних меню для закладів загальної середньої та дошкільної освіти згідно з вимогами Постанови Кабміну № 305 від 24.03.2021 р; складання калькуляцій, розрахунок вартості харчування;
• контроль та координація роботи, організація підвищення кваліфікації працівників харчоблоків та медичних працівників ЗЗСО та ЗДО;
• контроль за виконанням норм харчування, здійсненням процесу організації харчування відповідно до вимог Санрегламенту для ЗДО (№ 234 від 24.03.2016) та Санрегламенту для ЗЗСО (№ 2205 від 25.09.2020) з метою забезпечення якісного та безпечного харчування здобувачів освіти;
• робота з постачальниками сировини та допоміжних матеріалів;
• організація та оптимізація діючих технологічних процесів виробництва, координація роботи майстрів структурних підрозділів та працівників у змінах з метою підвищення продуктивності роботи;
• контроль якості вхідної сировини та готової продукції, допоміжних матеріалів;
• ведення документації НАССР, проведення і документування внутрішніх аудитів.
Освіта, самоосвіта:
• Повна вища освіта (01.09.2012-31.08.2016): Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» м. Полтава, спеціальність «Технології в ресторанному господарстві», напрям підготовки за кваліфікацією «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», диплом магістра з відзнакою (заочна форма навчання).
• Курс по НАССР «Впровадження системи НАССР у закладах освіти» (ПУЕТ) від 12.05.2023 р.
• Навчання «Розроблення, впровадження, застосування системи харчування та процедур, заснованих на принципах НАССР в закладах шкільної та дошкільної освіти» (сертифікат № 5950 від 30.08.2023 р) від PROFI CLUB.
• Онлайн-курс «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» від 02.12.2023 р на Prometheus.org.ua
• Онлайн- курс «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР» від 02.12.2023 р на Prometheus.org.ua
• Онлайн-навчання «Складання меню в закладах шкільної та дошкільної освіти» від PROFI CLUB за підтримки ГО «Ресторанна Гільдія» від 25.03.204р (№ 07190, директор Михайлова О.В).
• Програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Кухар» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого і якісного харчування в закладах освіти» на базі кулінарного хабу (навчально-практичного центру ресторанного сервісу) Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1м. Кременчука (11.03-29.03.2024р).
Додаткова інформація:
• Впевнений користувач MS Office: Power Point, Excel, Word.
• Знання мов: українська — вільно (рідна); англійська, польська – зі словником.
Особисті якості:
пунктуальність; працьовитість; відповідальність; обов'язковість; ініціативність; цілеспрямованість; комунікабельність; здатність ефективно працювати в умовах багатозадачності; здатність до навчання та постійного вдосконалення набутих навичок.
Схожі кандидати
-
Начальник харчового виробництва, інженер-технолог
Полтава -
Інженер-технолог, механік
60000 грн, Полтава, Інші країни, Дистанційно -
Інженер-технолог, зав. виробництва
20000 грн, Полтава -
Инженер, начальник цеха, производства, мастер, технолог (машиностроение)
Полтава, Житомир , ще 8 міст -
Інженер-технолог
Полтава -
Інженер-технолог, механік, майстер, оператор з видобутку
Полтава, Суми