Резюме від 3 червня 2024 Файл

Владислав

Адвокат-юрист

Вік:
35 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Особисті якості та додаткова інформація: комунікабельність, інтелектуальність, відповідальність, працьовитість, без шкідливих звичок.

Працевлаштування:
З січня 2009 року по вересень 2010 року працював лаборантом науково-методичного відділу криміналістики юридичного факультету Дніпропетровського національного університету ім. О Гончара.
З жовтня 2010 року по вересень 2011 року працював юрисконсультом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІЕНБІ КОНСАЛТІНГ ГРУП».
З грудня 2011 року по березень 2012 року працював юрисконсультом ТОВ «Інтер Стіл Корпорейшн».
З квітня 2012 по вересень 2012 працював головним спеціалістом юрисконсультом відділу правової роботи Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області.
З жовтня 2012 по 2018 працював прокурором Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 (прокуратури Жовтневого району м. Дніпропетровська).
З квітня 2019 року займаюся адвокатською діяльністю, свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю №4264 від 22.04.2019.
На протязі 2019-2020 років брав участь у надання безоплатної правничої (Дніпровський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги).
В період з жовтня 2021 по квітень 2022 працював в ТОВ «Бар’єр-Плюс» на посаді фахівця чергової частини щодо надання юридичних консультацій та юридичної допомоги працівникам ТОВ «РУШ», ТОВ "ОМЕГА" та іншим юридичним особам.
З травня 2022 року по січень 2023 року адвокат, заступник керуючого партнера адвокатського об’єднання "БІЗНЕС ЕНД ЛЕКС".
З лютого 2023 року по теперішній час займаюся адвокатською діяльністю індивідуально, самозайнята особа.

Досвід роботи:
- Надання правових консультацій та письмових висновків з питань кримінального, цивільного, господарського та інших галузей права.
- Представництво інтересів в судах, контролюючих органів та органах місцевого самоврядування.
- Представництво інтересів клієнтів в кримінальному провадженні на стадії досудового розслідування та судового розгляду.
- Представництво інтересів клієнтів з питань цивільного та господарського права (встановлення юридичних фактів).
- Представництво інтересів клієнтів з питань трудового права, оскарження незаконного звільнення, стягнення нарахованої та невиплаченої заробітної плати та середнього заробітку.
- Представництво інтересів стягувача та боржника в рамках виконавчого провадження.
- Представництво інтересів клієнтів, що виникають із сімейних відносин (розірвання шлюбу, стягнення аліментів, поділ майна та інше).
- Витребування майна із чужого незаконного володіння (віндикація).
- Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності (фізичної або юридичної особи) на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів та операцій у відповідність до вимог законодавства.

Освіта:
В 2006 був зарахований на перший курс юридичного факультету, Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара.
Закінчив навчання у 2011 році та здобуваю диплом магістра права з відзнакою.

Додаткова інформація:
1. Наявність власного автомобіля;
2. Можливість перебування у відрядженнях;
3. Співпрацю з контролюючими та правоохоронними органами.

Владислав СКАЛЕЦЬКИЙ

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: