Резюме від 10 червня 2024 Файл

Валентина

Секретар

Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Олійник Валентина Вадимівна
Київ, вул.Тимошенка 2ж кв. 187
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
email:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА
Закінчила у 2015 році Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, здобула ступінь магістра за спеціальністю «технологічна освіта» та здобула кваліфікацію магістра технологічної освіти; викладача вищого навчального закладу; вчителя технологій, креслення та профільного технологічного навчання; методиста позашкільних навчальних закладів.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
З 2010-2015 рр. голова профбюро Інженерно-педагогічного інституту НПУ ім. М.П. Драгоманова.
З 2011-2014 р.р. працювала в штабі «Абітурієнт» Інженерно-педагогічного інституту НПУ ім. М.П. Драгоманова.
2014-2015 р.р. працювала секретарем на кафедрі теорії і методики технологічної освіти, креслення та комп’ютерної графіки Інженерно-педагогічного інституту НПУ ім. М.П. Драгоманова. Маю навики спілкування з людьми.
У 2015 р. працювала технічним секретарем Приймальної комісії НПУ ім. М.П. Драгоманова.
2015-2017 р.р. працювала на посаді майстра виробничого навчання кафедри теорії і методики технологічної освіти, креслення та комп'ютерної графіки Інженерно-педагогічного інституту НПУ ім. М.П. Драгоманова.
2017-2018 р.р. працювала на посаді інспектора без категорії Шевченківського районного сектору Київського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.
2018 р. переведена до державної установи "Центр пробації".
2018-2021 р. р. працювала на посаді провідного інспектора Шевченківського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації " у Київській області.
2021-2022 р. р. працювала на посаді фахівця ІІ категорії Оболонського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" Київській області.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний й урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, відповідальна, порядна, пунктуальна, акуратна, старанна, шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: