Резюме від 11 червня 2024 Файл

Тетяна

Економіст, фінансист

Вік:
40 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Марчук Тетяна Володимирівна
Економіст від 30 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:40 роки
Місто:Вінниця
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи

Економіст

з 03.2009 по 12.2017 (8 років 9 місяців)
ПАТ Укрзалізниця, Винница (Електрофікація)

На посаді економіста я виконувала такий перелік обовязків: складання калькуляцій будь якоі складності та призначення, формування звітності на основі калькуляцій, ведення аналізу рентабельності послуг, робіт, аналіз роботи цехів, аналіз проектно-кошторисноі документаціі, допомога провідному економісту у сладанні проектно-кошторисноі документаціі, формування супроводжуючих та додаткових листів до кошторисів, виконання інших доручень.Складання планів виробничо-господарської діяльності підприємства. Прогнозування прибутковості підприємства. Нарахування відрядної заробітної плати. Складання статистичної звітності. Розрахунок актів виконаних робіт. Складання договірної ціни. Розрахунок штатного розкладу підприємства. Складання хронометражу, технічних карт робіт та послуг.

Економіст

З 2018 по 02.2020 (1 рік 6 місяців)
МКП Вінницязеленбуд (Благоустрій міста)

На посаді економіста я виконвала такий перелік обов’язків: розрахунок калькуляцій вартості продукції та послуг. Аналіз фінансової діяльності підприємства у розрізі підрозділів. Розрахунок та затвердження річних планів, уточнення планів поквартально. Контроль та звітність, що до, виконання планів підприємства. Розрахунок актів виконаних робіт. Ведення штатного розпису підприємства.

Економіст
З 05.2020 по 05.2022 (2 роки)

ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» Будівництво доріг та мостів.
На посаді економіста виконувала такий перелік обов’язків: Розрахунок розцінок вартості перевезення вантажів, власним транспортом підприємства, та найманих контрагентів. Складання, обрахунок, перевірка реєстрів перевезень згідно договорів та додаткових угод. Робота з контрагентами. Звірка та затвердження актів наданя послуг, рахунків для оплати. Перевірка, обробка, створення в 1С товаро-транспортних накладних. Перевірка, мониторинг, коригування відстаней відповідно GPS навігацій власного та найманого транспорту. Перевірка щоденних звітів виконаних робіт дорожньо-будівнльними дільницями, мосто-будівельними дільницями та виробничими підрозділами підприємства. Перевірка матеріальних звітів відповідності списаня матеріалів згідно договірних цін, та проектів. Діловодство.

Економіст

З 06.2022 по 05.2024 (2 роки)
ТОВ «Калинка» Виробництво продуктів харчування.

На посаді економіста виконую такий перелік обов’язків: Складання фінансової та управлінської звітності усіх рівнів складності та наповненості: фінансовий результат роботи підприємства, план-факторний аналіз виробництва, звіт про рентабельність підприємства на основі управлінських даних, звіт про обсяги виробництва продукції, звіт про використання сировини та матеріалів ( у розрізі: місяць, квартал, рік). Розрахунок планової та фактичної собівартості продукції. Аналітика витрат, що пов’язані з виробництвом, та управлінням підприємства. Розробка та наповнення 1С специфікаціями, рецептурами та іншими даними, що стосуються виробництва продукції. Ведення ОЗ, НМА та МШП. Аудит бухгалтерських рахунків та субрахунків. Аналіз фірмової торгівлі у розрізі окремих торгових точок, та в цілому.

Освіта

Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету
Економіка і підприємництво/Фінанси, Винница
Вища, з 09.2003 по 06.2007 (3 роки 9 місяців)
Вищий державний навчальний заклад lV - го рівня акредитаціі.
Спеціаліст

Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером Exel (зведені таблиці) Word, 1С.8 (управлінський та бухгалтерський модулі)
Добре володіння компьютером та програмним забезпеченням яке необхідне для відмінного виконання посадових обовязків економіста-фінансиста.
Вміння організаціі фінансовоі документаціі будь якоі складності (17 років досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.

Додаткова інформація

Коротко про себе можу сказати: життєрадісна, цілеспрямована, відповідальна, комунікабельна, врівноважена особистість. Націлена на досягнення поставлених задач та цілей, як у роботі так і у житті.
Вільний час присвячую дітям. З задоволенням знайомлюся з новими людьми, та набуваю нові знання. Удосконалюю професійні навички за рахунок онлайн занять за участью фінансистів, аналітиків, економістів, викладачів, та практиків.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: