Резюме від 9 червня 2024

Олег

Робочий зеленого будівництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Буча

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Робочий озеленення

з 05.2020 по 02.2022 (1 рік 9 місяців)
Садовий центр "Retro ad Bacics", Буча (Послуги для населення та бізнесу)

Посадка рослин та догляд за рослинами. Видалення дерев, рослин, пеньків. У тому числі посадка дерев значних розмірів. Сезонні обрізки дерев та кущів, у тому числі досвід з формування крони та трикутної форми хвойних рослин. Маю досвід з устелення газонної трави з нуля "під ключ". З етапу вирівнювання та підготовки території до запуску поливу газону. Вирівнювання та дизайн територій. Покос бур'янів та газонів електро та бензо технікою. Оприскування. Працюю з необхідною садовою технікою. Прибирання територій та виконання супутніх завдань клієнтів на їх ділянках. Маю досвід в будівництві та дизайні штучного озера, альпійських гірок. Сам проживаю в приватнорму будинку у лісовій Бучі. Маю досвід постійного догляду за своєю територією та рослинами, як декоративними, так і плодовими.

Знання і навички

Стресостійкість Здатність до навчання Уважність Складські роботи Будівельні роботи Робота з електроінструментом Контроль якості продукції Неконфліктність Фасування товарів Пакування товарів Завзятість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Живу в Бучі неподалік, на вул. Інститутська, з дружиною та двома малолітніми дітьми. Дружина вчитель початкових класів у ліцеї №1 Гостомель. Я маю вищу юридичну освіту, маю досвід роботи в юриспруденції. Маю значний досвід роботи сюрвеєром (контроль якості імпортованих товарів). Після того, як втратив роботу у Києві, на початку 2020 року, вирішив знайти дохід у місті проживання. Знайшов роботу в озелененні. Працював до вторгнення окупантом. Після повернення додому у Бучу, працював завідувачем складу з липня 2022 по травень 2024. Звільнився за угодою сторін. В резюме я вказав, який саме досвід я маю в озелененні та ландшафтному дизайні. Маю бажання та вмію працювати і руками і головою!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: