Резюме від 20 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10700722

Помічник юриста

Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

ПІБ: Чуйко Вікторія Олегівна
Вік: 22 роки (р.н. 22.05.2001 р.)

Освіта:
2018 - 2022 рр. навчалася в НЮУ ім. Ярослава Мудрого та здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти "Бакалавр" (галузь знань "Право", спеціальність 081 – "Право");
2022 - 2023 рр. навчалася в НЮУ ім. Ярослава Мудрого та здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти "Магістр" (галузь знань "Право", спеціальність 081 – "Право") ;

Контактна інформація:
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Особисті якості:
Відповідальна
Працьовита
Націлена на результат
Вмію працювати в команді та з велики масивами інформації
Комунікабельна
Старанна
Швидко навчаюсь

Досвід роботи та навички:
З 08.07.2022 р. по 23.11.2022 р. - провідний спеціаліст відділу надання судово-адміністративних послуг та аналітичної роботи (канцелярія) Одеського окружного адміністративного суду;
З 24.11.2022 р. по 28.02.2024 р. - головний спеціаліст відділу надання судово-адміністративних послуг та аналітичної роботи (канцелярія) Одеського окружного адміністративного суду, що передбачає: здійснення прийому та реєстрації вхідної кореспонденції (позовних заяв, клопотань, скарг тощо), перевірку їх відповідності вимогам КАСУ, організацію роботи з обліку та перевірки правильності зарахування судового збору, надання учасникам процесу інформації про хід та результати розгляду справ, виконання інших функціональних обов'язків відповідно до посадової інструкції.
З 01.03.2024 р. - головний спеціаліст-юристконсульт відділу представництва інтересів в судах та інших органах №1 юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, що передбачає: ведення судово-претензійної роботи, забезпечення представництва (захисту) інтересів Головного управління в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів, здійснення моніторингу стану розгляду справ за участю Головного управління та виконання інших функціональних обов'язків відповідно до посадової інструкції.

Мої очікування:
Офіційне працевлаштування (згідно з КЗпП України)
Дружній колектив
Хороші умови праці
Нормований робочий день
Можливість розвитку та зросту

Готова працювати та навчатися новому, сподіваюсь на майбутню співпрацю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: