Резюме від 13 червня 2024 PRO

Василь

Інженер, менеджер з автомобільного транспорту, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вишгород, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з підбору та продажу автозапчастнин

з 04.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
ФОП Денисенко Л.А., Вишгород (Автобізнес та автосервіс)

Підбір та продаж автотоварів, запчастин, олив та технічних рідин до легкового та комерційного автотранспорту. Продаж B2B. Оформлення замовлень, приймання товару який поступає від постачальників та внесення в 1С. Спілкування з кінцевим споживачем та вирішення різноманітних питань.

Автомеханік

з 12.2020 по 04.2023 (2 роки 4 місяці)
ФОП Погодін А.П, Вишгород (Автобізнес та автосервіс)

Комплексний ремонт,компьютерна діагностика та сервісне обслуговування легкового та комерційного транспорту. Розвал-сходження коліс на 3D стенді Hofmann

Автомеханік

з 06.2017 по 12.2020 (3 роки 6 місяців)
ТОВ Сканія-Україна, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Комплексний ремонт,компьютерна діагностика та сервісне обслуговування вантажого транспорту, автобусів, причепів та напів-причепів. Підбір запчастин та матеріалів для технічного обслуговування та ремонту.

Освіта

Національний Транспортний Університет

Автомобілі та автомобільне господарство. Інженер з автомобільного транспорту., Київ
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Інженери з автомобільного транспорту здійснюють розробку технологічних процесів, планують і організовують роботи по проведенню технічного обслуговування і ремонту автомобілів або устаткування

Знання і навички

Комунікабельність Чесність Самостійне прийняття рішень Здатність до навчання Користувач 1С Водійські права кат. B Водійські права кат. C Водійські права кат. C1 MS Word MS Excel MS Office

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Впевнений користувач ПК. Робота в програмах 1C, Mc office, excel. Користування каталогами та програмами з підбору запчастин та матеріалів для ремонту та ообслуговування автомобільного транспорту.
Присутнє бажання вчитись та розвиватись в сфері Автомобілів та автомобільного транспорту. Маю власне авто та водіське посідчення категорій A/B/ C1/C.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: