Резюме від 21 травня 2024 PRO

Ксенія

Художник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель образотворчого мистецтва

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Овідіопольський ліцей імені Т. Шевченка Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області, Одесса (Образование, наука)

Вміння працювати у колективі, повноцінно викладати теоретичний матеріал та отримувати очікуваний зворотній результат в практичних заняттях. Вміння зацікавлювати і зосержувати увагу слухачів на головних речах. Розвивати вміння і творчі здібності учнів, досліджуючи та аналізуючи їх особистісні якості і філософські погляди. Маю досвід роботи з оформленням документації.

Освіта

ДЗ "Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К. Д. Ушинського"

Художньо-графічний факультет, Образотворче мистецтво, Одеса
Незакінчена вища, з 2021 по 2026 (5 років)

Знання і навички

Дизайн Скетчинг Репетиторство Працьовитість Створення ілюстрацій Креативність Візуалізація Малювання Розробка ескізів Акварельний живопис Ліплення з пластиліну Ручна графіка Живопис Олійний живопис Паперопластика Ліплення з глини Створення поробок Пошиття іграшок Бісероплетіння Розпис одягу Дизайн одягу Рукоділля Адаптивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Обожнюю виконувати творчі завдання та вигадувати власні варіації дизайну різних речей, не боюся експериментувати в нових галузях. Працюю в різних художніх техніках, з різноманітними матеріалами. Полюбляю готувати, танцювати, співати, створювати оригінальні образи з одягу, прикрас та ін.
Дуже сейозно відношуся до деталізації, як в малюнках, так і в декоративних поробках. Повністю віддаюся улюбленій роботі, готова навчатися з нуля!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: