Резюме від 30 травня 2024 Файл

Іван

Територіальний менеджер

Вік:
30 років
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Пилипенко Іван Олександрович
Дата народження: 07.07.1993
Місце проживання: м. Кременчук вул. Шевченка 19/3 кв19
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронний адрес: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Знаходжусь в пошуках роботи торговельного представника, менеджера з перспективою професійного розвитку і достойним окладом.

Освіта:
2008-2012р Кременчуцький технікум залізничного транспорту за спеціальністю “ Обслуговування і ремонт залізничних споруд та об’єктів колійного господарства” диплом молодшого спеціаліста. Денна форма навчання
З 2013 року по 2016р Навчався в Харківський національний економічний університет ім. С.Кузнеца здобув ступінь бакалавр за спеціалізацією Менеджмент організацій і адміністрування.
В 2016 році по 2019 рік навчався в Харківському національному економічному університеті ім. С.Кузнецаздобув ступінь магістра за спеціалізацією Бізнес-адміністрування на факультеті “Менеджмента та маркетингу”. Закінчив навчання зимою 2019 року. Вища економічна освіта
Досвід роботи:
З 13.03.2013 по 30.062013 працював на заводі Краз в моїобов’язки входило перевірка робітників підприємства та автотранспорту на ККП контроль за територією заводу. Звільнився за власним бажанням затримка зарплати.
2014-2016р працював в "Білоцерківської промисловій групі" на посаді транспортногоекспедитора. В мої обов’язки входило супровід машини з товаром до клієнта і розвантаження згідно накладних. Знаю суть роботи торгового агента, забирав дебітору агента. Звільнився за власним бажанням(сімейні обставинами)
2016- 2017 р працював в компанії Vaminam на посаді торговий представник. В мої обов’язки входить покриття торгових точок на маршрутах ї, розширення клієнтської бази, визначення споживчого попиту, контроль дебіторської заборгованості. Розробив маршрут по місту Кременчуку( Клієнтська база). Звільнився за власним бажанням.
З 2017 - 1.09.2018 працював в компанії “Віліна” напосаді торговогопредставника. В мої обов’язки входить покриття торгових точок на маршрутах ї, розширення клієнтської бази, визначення споживчого попиту, контроль дебіторської заборгованості. Причина звільнився за власним бажанням( навчався на останьому курсі магістратури в Харкові)
З 11.01.19 по 31.10.19 працював в компанії ТОВ ‘на посаді торгового представника. В мої обов’язки входить покриття торгових точок на маршрутах ї, розширення клієнтської бази, визначення споживчого попиту, контроль дебіторської заборгованості..Причина звільнення, що компанія ТОВ «АВІС-УКРАЇНА’’ бачить розвиток цього маршута в наявності особистого транспорту (автомобіля) у торгівельного представника
3 1.05.2021 по 1.02.2022 ТОВ Angora працював на посаді продавець - консультант. В мої обов’язки входило продажа і консультація по килимам клієнта. Прийом товара. І слідкування за торговим залом і стелажами. Робота з стелажами і вітриною. Звільнився за власним бажанням.
Додаткові відомості:
Гарний користувач ПкWord, Excel, PowerPoint, український, російський, англійський (вивчав в школі)
Додаткова інформація: Активна життєва позиція енергійність, комунікабельність відповідальний, доброзичливий, є бажання розвиватися професійно в сфері торгівлі. Знання програми Word, Excel

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: