Резюме від 22 травня 2024

Катерина

Бариста, продавець-консультант, офіціант, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
16 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Середня

Знання і навички

Старанність Організованість Здатність до навчання Комунікабельність Привітність Доброзичливість Продаж продовольчих товарів Стресостійкість Неконфліктність Відповідальність Знання стандартів обслуговування Уважність Адаптивність Проведення касових операцій Приготування кавових напоїв Продаж косметичних засобів

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Катерина і мені 16 років,
розгляну такі варіанти роботи як: офіціант, продавець/консультант, бариста.

Молода та енергійна дівчина, завжди усміхнена, ввічливо спілкуюсь з людьми. Гарно володію українською мовою та англійською на базовому рівні.

Я чудовий кандидат на вашу роботу, адже я: амбіційна, уважна та комунікабельна, відповідальна, швидко навчаюсь, вічливо спілкуюсь з людьми, позитивна, люблю тварин, маю знання про зоотовари.

Більше про роботу у сфері зоотоварів:
недивлячись на молодий вік, я маю великий досвід із різними тваринами, а саме: собаками гризунами та птахами. Володію знаннями про харчування, обробку, загальний догляд, шлеї та анатомічно правильні амуніції як для собак, так і для інших тварин. Прагну розвиватися у цій сфері та із задоволенням буду вивчати для себе нове. Наразі вдома є собака - бордер-коллі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: