Резюме від 13 червня 2024 PRO

Вікторія

Керуючий рестораном, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 04.2024 по нині (2 місяці)
Savoy Hotel & Spa — Ristorante Tre Olivi, 2 Stelle MICHELIN (Italy), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

з 11.2023 по 05.2024 (6 місяців)
Pizza Family, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

SMM & Target-specialist

з 11.2023 по 05.2024 (6 місяців)
Family Park & Pizza Family, Бориспіль (Маркетинг, реклама, PR)

Керуючий рестораном

з 04.2020 по 10.2020 (6 місяців)
Coffee Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Бухгалтер

з 05.2019 по 05.2020 (1 рік)
Магазин Продукти, Бориспіль (Роздрібна торгівля)

Освіта

Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics

ФТБ — Факультет технологій та бізнесу (минулий ФРГТБ), Київ
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)

Випускна кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» під науковим керівництвом Ректора Державного торговельно-економічного університету, професора Мазаракі А.А.

Диплом І ступеня в міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge».

Теза в збірнику матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини. Сталий розвиток України в умовах глобалізації та європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2023» (Харків, 19 грудня 2023) на тему: «Кібербезпека як ключовий виклик сучасного міжнародного бізнесу».

Теза в збірнику Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» (Київ, 22 травня 2024) на тему: «Інноваційні тренди корпоративної культури сфери гостинності».

Стаття в міжнародному науковому журналі «Інноваційна наука» ISSN 2409-9066 на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі».

Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics

ФРГТБ — Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Відвідувала зустрічі з різноманітними фахівцями сфери гостинності та надавала консультації з дисциплін студентам-бакалаврам. Такі фахівці, як Віктор Тимчишин – бренд-шеф ресторану La Maison (минула ALASKA), Guramma та один із провідних прогресивних шеф-кухарів України, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food», або ж Андрій Северенчук – бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек» та шеф-кухар «Food Couture» з яким співпрацювала при створенні оновленого банкетного меню в закладі в якому раніше працювала.

Завершила Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) під керівництвом директорки, пані О.М. Трубей, на відмінно: розробивши як проєкт готельно-ресторанного комплексу в Кароліно-Бугазі (Одеська область), так і стартап «Niamka» (мобільний додаток). Модель роботи якого — B2B2C, тобто «бізнес для бізнесу» та «бізнес для споживача». Проект має на меті впровадження філософії «zero waste», що пропагує ідею розумного споживання шляхом зменшення відходів.

Приймала активну участь у наукових заходах та публікаціях, що свідчить про зацікавленість у розвитку сфери гостинності та готовність приймати виклики сучасного бізнес-середовища.

Знання і навички

Відповідальність Старанність Стабільність Комунікабельність Ораторські здібності Організація заходів Робота з клієнтами Написання статей Написання наукових статей Написання рекламних текстів Знання відеоредакторів Знання офісних програм Організованість Уміння аналізувати Уміння переконувати Управлінські навички Управління персоналом Адаптивність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Ведення соціальних мереж SMM Розрахунок собівартості Обробка фото Зосередженість Здатність до навчання Запуск нових брендів Уважність Користувач 1С Користувач ПК Маркетингові дослідження Маркетинг Контент-маркетинг Стратегічний маркетинг Маркетинговий аналіз Маркетингове планування Розробка маркетингової стратегії Аналіз цільової аудиторії Розробка фірмового стилю Самостійне прийняття рішень Рішучість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — середній
  • Польська — середній
  • Італійська — середній

Рекомендації

  • Мазаракі Анатолій Антонович

    Мазаракі Анатолій Антонович

    Ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академiк Нацiональної академії педагогiчних наук України, заслужений дiяч науки, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактні дані приховані
  • Бойко Маргарита Григорівна

    Бойко Маргарита Григорівна

    Доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактні дані приховані
  • Босовська Мирослава Веліксівна

    Босовська Мирослава Веліксівна

    Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактні дані приховані
  • Охріменко Алла Григорівна

    Охріменко Алла Григорівна

    Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактні дані приховані
  • Расулова Алла Миколаївна

    Расулова Алла Миколаївна

    Кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактні дані приховані
  • Тришкіна Олена Ярославівна

    Тришкіна Олена Ярославівна

    Власниця заміського комплексу та мережі піцерій, Family Park & Pizza Family

    Контактні дані приховані

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: