Резюме від 15 червня 2024 Файл

Марина

Вчитель історії

Місто проживання:
Близнюки
Готовий працювати:
Близнюки, Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 17 сторінок

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Я, Горбань Марина Юріївна, вчителька історії. Працюю на цій посаді з 2020 року за категорією спеціаліст. З 2020 – 2023 навчальні роки працювала в Харківській гімназії № 98. З 2023 – 2024 рік працювала в Близнюківському ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області на посаді вчитель історії та в проекті «CHILD» від італійської волонтерської організації AVSI та «Потрібні тут» на посаді вчитель – тестувальник з підготовки до НМТ з історії України. Активно розвиваю свої педагогічні навички, проходжу різноманітні курси ( за предметом викладання, інклюзивна освіта, впровадження STEAM – освіти, дистанційне навчання, психологія, мінна безпека, медіаграмотність, робота в НУШ 5 – ті та 6 – ті класи). Під час навчання в університеті проходила практики у школах ( Харківська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 167, Харківська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів № 162, Харківська гімназія № 1).
Мови, якими володію:
1. Українська мова – рідна
2. Англійська мова – А2
3. Німецька мова – А1
Ключові обов’язки:
1. Викладаю історію України та Всесвітню історію у 5 – 11 класах
2. Була класним керівником 5 – го класу, який навчається за програмою НУШ
3. Розробляю навчальні матеріали для викладання (тести, методичні матеріали, розробки уроків, створення інтерактивних завдань, презентації, використання інтернет – сайтів для розробки тестів та групових завдань)
4. Готувала учнів до олімпіад, МАНу та інших конкурсів.
5. Працюю з онлайн – журналом на платформі Human, Нові знання, Моя школа
Ключові досягнення:
1. В 2020 році в районному етапі МАН Салтівського району Капінус Анастасія здобула ІІІ місце в секції історія України за темою «Битва під Берестечком».
2. В 2021 році Каднай Поліна здобула ІІ місце в дослідницькій роботі ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості на тему: «Заради честі, миру і майбутнього України». Номінація: Історія України і державотворення.
3. В 2022 році в районній олімпіаді з історії Салтівського району Петрікіна Марія здобула ІІІ місце.
4. В 2023 році у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Дослідник Буданова Соф’я здобула ІІ місце за темою «Весільний рушник – оберіг родини».
Ключові навички:
• Планування спеціалізованих занять
• Організація позакласних заходів
• Використання інтерактивних завдань у класі
• Проведення батьківських зборів
• Проведення тренінгів з учнями з метою протидії булінгу
• Проведення тренінгів з учнями щодо мінної безпеки
• Проведення тренінгів з учнями щодо медіаграмотності
• Планування уроків, розроблення матеріалів для дистанційного навчання на платформі Human та Google Classroom, Нові знання, Всеосвіта, Наурок, Kahoot, Mozaik, Jamboard, Zoom, Google Meet.
Освіта:
1. Бакалавр 2017 – 2021 рр.. Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. Історичний факультет. Спеціальність: Середня освіта (Історія).
2. Магістр 2021 – 2022 рр. Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. Факультет історії та права. Спеціальність: Середня освіта (Історія).
Сертифікати та пройдені курси підвищення кваліфікації

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: