Резюме від 3 червня 2024 Файл

Вольдемар

Головний агроном, директор

Вік:
33 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мостовенко Вольдемар Віталійович

Ціль: отримати посаду технічного експерта та/або менеджера з продажу у галузі рослинництва.
Очікування від роботи: можливість професійного, фахового та кар’єрного розвитку,самореалізації,досягнення поставлених цілей на благо компанії-роботодавця та працівника,відповідний рівень матеріально-технічного забезпечення.

Освіта: Вінницький національний аграрний університет, м. Вінниця.
агрономія:(стаціонар) - ступінь бакалавра (2007-2011 рр.)
• ступінь магістра (2011-2012 рр.)
• аспірант агрономічного факультету, кафедра землеробства,ґрунтознавства та агрохімії (2016-2020 рр.),працюю над захистом кандидатської дисертації
Досвід роботи:
Лютий 2020 р. - до теперішнього часу: начальник відділу досліджень та розвитку ТОВ «Кусто Агро».Обов’язки: Пошук альтернативних методів роботи холдингу(впровадження No-till,Pro-till,Strip-till технологій,розробка та втілення проекту внесення ЗЗР за допомогою БПЛА,участь у організації та проведенні днів поля для трудового колективу).Закладка,проведення та облік виробничих та мілкоділянкових дослідів,спрямованих на тестування різноманітних ЗЗР,добрив,насінневого матеріалу,норм,строків висіву основних с.г культур(оз.пшениця,оз.ріпак,соя,соняшник,кукуруза).Відбір проб грунту,моніторинг загального стану земельного банку.Складання технологічних карт та ін…

травень 2018 р. - лютий 2020 р.: агроном із захисту рослин ТОВ «Кусто Агро» Обов’язки:Повний контроль процесу виробництва с.г продукції,а саме: розробка технологічних карт у відповідності до напрямку виробництва та потреб агрохолдингу, забезпечення виконання ряду технологічних операцій,планування розподілу техніки,контроль за своєчасністю та доцільністю внесення ЗЗР,налаштування техніки в полі,організація проведення навчань для колективу.

квітень 2016р. - травень 2018 р: менеджер систем якості(лінійний агроном) ТОВ «Кусто Агро». Обов’язки:Контроль за виконанням технологічних операцій у галузі рослинництва згідно технологічної карти.Заповнення первинної документації.Формування звітності.

грудень 2012 р. - лютий 2016 р.- старший комірник ООО СК-3(м.Ногинск,РФ). Обов’язки:Контроль виконання технологічного процесу в галузі складської логістики.

Серпень – листопад 2010 р.- стажер на посаді диктора та ведучого ТБ ВОДТРК Вінтерра. Обов’язки:Ведення інформаційного випуску новин.

липень 2009 р. – листопад 2012 р.- у вільний від навчання час сторож ДНЗ №39. Обов’язки:Охорона громадського порядку на прилеглій території.

Спеціальні знання та вміння:
Мови: Українська,російська – відмінно, англійська – базовий шкільний рівень.
Впевнений користувач ПК: Word, Excel, PowerPoint, Explorer, Windows
Посвідчення водія категорій "В1,B,C,CE",

Персональні дані:
Народився 28 листопада 1990 року, одружений,виховую двох синів.

Якості та інтереси: відповідальність,чесність,цілеспрямованість,впевненість в собі,комунікабельність,пунктуальність,вміння будувати хороші відносини з людьми. У вільний час займаюсь спортом,полюбляю відпочивати в родинному колі та в компанії найближчих друзів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: