Резюме від 17 червня 2024 Файл

Неля

Оператор комп'ютерного набору, спеціаліст з розмітки зображень (Instagram-менеджмент)

Вік:
35 років
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Освіта: 2007-2012 рр. Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»», кваліфікація магістр з журналістики. Проте... За спеціальністю вийшло лише три статті у Херсоні та одна у Миколаєві. І, виходячи з досвіду роботи нижче, стає зрозумілим, що журналістом не довелося стати

Досвід роботи, починаючи з останнього місця:

З 05.12.2023 р по сьогодні – оператор комп’ютерного набору. До обов’язків входило маркування відео та фото матеріалів для подальшого навчання штучного інтелекту.

З 21.12.2022 р по 20.11.2023 – Зоомагазин – продавець-консультант. До обов’язків входило ведення продажу, консультація по асортименту, підбір ліків для тварин, оформлення замовлення, викладка та прийом товару.

З 02. 08. 2021 р по 14. 12. 2022 – оптика Тревісо – оптик-консультант. До обов’язків входило ведення продажу, консультація по окулярам, підбір окулярів по параметрам оптометриста, оформлення замовлення, викладка та прийом товару.

З 07.06.2018 та по 30.04.21 - ФОП Варакута О.О. - менеджер з продажу металопластикових вікон та дверей, воріт, ролет, алюмінієвих конструкцій. До обов'язків входило: робити прорахунки, складати комерційні пропозиції, іноді підходити до цього творчо, скидати деякі об'єкти на рахунок безпосередньо постачальнику, відповідати на дзвінки та консультувати по телефону, привітно зустрічати людей і розповідати про нашу продукцію, і її переваги, замовляти необхідну фурнітуру, а також контролювати ведення фейбуку та інстаграм, періодично (практично завжди) писати
тексти для постів (їхнім розміщенням займалася вже не я)

З 25 липня 2015 року по 23 квітня 2018 року - продавець непродовольчих товарів у магазині Bags etc. В обов'язки входило: продавати шкіряні сумки та дрібну шкіргалантерею, займатися викладкою, фотозвітом, знаходити у виробах недоліки та подавати їх на уцінку, консультувати клієнтів, бути в курсі всіх трендів сезону, приймати товар та відправляти назад, коли змінювався сезон, вести переобліки.

З 3 липня 2014 року по 4 квітня 2015 року обов'язки - торговий представник ТОВ "Будтрадиції". В обов'язки входило: представляти свою продукцію у вигляді змішувачів, зберігати їх блиск і привабливість, виставляти їх на вітрину, консультувати та допомагати в виборі необхідного змішувача.

З 25 листопада 2013 року по 16 квітня 2014 року – консультант з маркетингу ПІІ «Гассіб». До обов'язків входило: в принципі, все те ж, що й вище, тільки в асортименті у мене були компакти та аксесуари у ванну кімнату.

З 8 листопада 2012 року по 8 листопада 2013 року - торговий представник ТОВ Агромат-СПА. В обов'язки входило: тут уже, крім компактів, були ще душкабіни та інсталяційні системи Geberit.

З 21 червня 2012 року по 5 листопада 2012 року - продавець непродовольчих товарів у ТОВ Нова Лінія.
Звідси і почався мій шлях у продажах.
До обов'язків входило: викладення товару (а це були аксесуари у ванну кімнату), ведення переобліку у своєму відділі та консультація.

Особисті якості: дуже швидко вчуся всьому новому, відповідально підходжу до роботи, пунктуальна (приходжу на 10-15 хвилин раніше за потрібний час), старанна, особливо коли гарна мотивація, творча натура, але тільки, коли спіймала натхнення,

люблю тварин (не знаю навіщо це у резюме, але раптом комусь цікаво).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: