• Файл

Ольга

Лаборант

Вік:
39 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Проданова Ольга Вікторівна
Дата народження: 30.08.1985
Місто мешкання: Одеса
Сімейний стан: одружена
М.т.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-мail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

05.05.2021 – 28.10.2022 р.р. - ТОВ «Наваль Логістик», м. Миколаїв
Посада: технік-лаборант

13.10.2017 – 05.04.2021 р.р. відпустка по догляду за дитиною

15.12.2016 – 12.10.2017 рр. ТОВ «Українська Стівідорна Компанія»,
м. Миколаїв
Посада: технік-лаборант

16.07.2015 – 01.11.2016 р.р. ТОВ «МСП Ніка-Тера», м. Миколаїв
Посада: технік-лаборант

01.07.2013 – 16.07.2015 р.р. ТОВ «МСП Ніка-Тера», м. Миколаїв
Посада: старший технік-лаборант

11.03.2013 – 01.07.2013 р.р. ТОВ «МСП Ніка-Тера», м. Миколаїв
Посада: технік-лаборант
ДОСВІД РОБОТИ 01.09.2011 – 12.03.2012 р.р. ТОВ «Грінтур – Екс», м. Миколаїв
Посада: старший технік-лаборант

07.07.2010 – 01.09.2011 р.р. ТОВ «Грінтур – Екс», м. Миколаїв
Посада: технік-лаборант

05.10.2009 – 07.07.2010 р.р. ТОВ «Грінтур – Екс», м. Миколаїв
Посада: пробовідбірник

Обов'язки:
- організація та проведення лабораторного аналізу якості продукції
(зернових, бобових та олійних культур) на етапі прийому, зберігання
та відвантаження;
- контроль на всіх етапах технологічного процесу (відбір зразків,
приймання, розміщення, зберігання та відвантаження продукції),
відповідно до вимог ГОСТ, ДСТУ;
- своєчасне оформлення документів про якість продукції на підставі
проведених лабораторних аналізів та складання звітності.
01.09.2003 – 29.06.2008 р.р. – Миколаївський національний аграрний
університет, м. Миколаїв

ОСВІТА Факультет: «Технологія виробництва та переробки продуктів
тваринництва».

Спеціальність: «Технолог м'ясо-молочної продукції».

Впевнений користувач ПК (Word, Excel).
ДОДАТКОВА Знання мов: українська – рідна, російська – вільно, англійська –
базовий рівень.
ІНФОРМАЦІЯ Наявність посвідчення водія категорії «B».
Наявність закордонного паспорта.
Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, старанність,
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ досвід роботи у колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: