Резюме від 25 травня 2024 Файл

Інна

Більд-редактор

Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ІННА Бородаєва

Цілеспрямована творча особистість. Великий досвід спілкування з людьми, досвід роботи у творчих колективах, освіта, креативність, знаходити завжди вихід зі складних ситуацій-дає змогу отримувати найкращий результат поставленого завдання.

ОСОБИСТІ ДАНІ:

Дата народження
25 квітня 1966 року.
Місце народження
Місто Київ
Водійське посвідчення
Маю посвідчення водія. Категорії- В1, В
Стать
Жіноча
Громадянство
Україна
Сімейний стан
Заміжня
Мова
Українська
Номер телефону
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса
М. Київ, вул.Закревського 31, кв.299
Електронна адреса
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА: Український поліграфічний інститут ім. І. Федорова, факультет книжкової графіки (диплом з відзнакою), спеціальність – художник-графік з художньо-технічним оформленням друкованої продукції.

ЗАЙНЯТІСТЬ: "Укрінформ", національне інформаційне агентство України 2015-2024 рр.
Начальник відділу підготовки фото, головний випусковий, інформредактор, фотокореспондент. Редагування фото, відбір (Xnview), обробка (photoshop), супровідні тексти. https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/mug-is-filled-with-rainwater-horobiivka-village-kyiv-region-news-photo/1216870228?adppopup=true, https://www.gettyimages.com/search/2/image?family=editorial&phrase=borodaieva%20inna, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Фото знаходяться на багатьох закордонних медіаресурсах...

"Картель" (Видавничий дім) - газета "Ділова столиця", журнал "Влада грошей" 2002-2014

Художній редактор. Ілюстрування статей (розробка ескізів до друкованого матеріалу); макет сторінок видання, керівництво фотографами, верстальниками та дизайнером; контроль над процесом верстки та додрукарської підготовки; організація фотосесій та репортажів; колажування фотографій; робота з фотоагенствами; нарахування зарплати та інших додаткових виплат; організація знімального процесу.

ТОВ "Гармонія"- журнал «Мама і я».
Художній редактор. Ілюстрування статей (розробка ескізів до друкованого матеріалу); керівництво фотографами, верстальником – дизайнером; контроль над процесом верстки та додрукарської підготовки; проведення та участь у фотосесіях; колажування фотографій; макетування видання та сторінок журналу; організація зйомки; ілюстрування та макетування різних рекламних матеріалів; робота з модельними агенствами.
Дизайн-студія «Лоран» 2000р.
Художник- креатор. Розробка креативної концепції заходів; Створення плакатів та рекламних матеріалів до різних акцій.
АТ Видавництво «Бліц-Інформ», журнал "Капітал" 1993-1999рр.
Художній редактор, головний художник. Ілюстрування статей (розробка ескізів до друкованого матеріалу, фотографії малюнки та карикатура); керівництво фотографами, верстальниками – дизайнерами; контроль над процесом верстки та додрукарської підготовки; проведення та участь у фотосесіях; колажування фотографій; макетування видання та сторінок журналу; організація зйомки; робота з модельними та фотоагенствами.
Київська кіностудія "Укранімафільм" (Київнаукфільм) 1984-1993рр.
Художник-мультиплікатор, асистент головного художника, художник-ілюстратор. Розробка рухів та акторська гра персонажами, живопис та малюнки фонів до фільмів. Створені мною фільми: «Вій», «Івасик-Телесік», «Котик і півник», «Три паньки», «Вікно», «Де ти, мій кінь?», «Слон та пушинка», «Дівчинка та їжачок», Горщик-мехотун, Як козаки в хокей грали, Смерть чиновника та технічно-мультиплікаційні вставки до фільмів «Київнаукфільму».
ДОДАТКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ: Художник-ілюстратор, живописець. Учасниця багатьох республіканських та міських мистецьких виставок, персональна виставка у посольстві США. Багато моїх робіт були придбані в київських галереях і знаходяться у приватних колекціях в Україні, країнах Європи та США. Учасниця міських фотовиставок. Маю публікації та інтерв'ю у друкованих виданнях, а саме: «Австрійсько-український огляд», журнал «Жінка», журнал «Поліграфіст». Книги, проілюстровані мною: «Календарик-дошколяр» - видавництво «Радуга»; «Ходивши Господь землею» – видавництво «Спалах»; «Таємниці довкілля» – видавництво «Спалах»; «Звичаї нашого народу» – ілюстрації та фото, видавництво «Пульсари
ДОСЯГНЕННЯ: У 2013 році книга «Звичаї нашого народу» Олекси Воропая (ілюстрації та фото) номінована на президентсьтку премію. Маю авторське право.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: