Резюме від 15 червня 2024 PRO

Ірина

Адміністратор, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 09.2023 по 03.2024 (6 місяців)
Notaboo, Харків (Роздрібна торгівля)

Координація роботи співробітників,складання графіків змін,підбір,навчання та мотивація персоналу,забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів,вирішення конфліктних ситуацій з покупцями,відповідь на запитання клієнтів,контроль за прийомом товару,облік товарних залишків,його викладкою та зберіганням,перевірка наявності та якості товару,управління касовими операціями,контроль за фінансовою документацією та дотримання фінансової дисципліни,забезпечення чистоти і порядку в магазині,контроль за дотриманням правил безпеки і санітарних норм,співпраця з поставщиками і замовлення товарів,вирішення технічних проблем,пов’язаних з обладнанням магазину,організація рекламних акцій,аналіз продажів.

Адміністратор магазину

з 05.2004 по 12.2020 (16 років 7 місяців)
Оптика (Роздрібна торгівля)

Освіта

ХНЕУ їм.Кузнеця

Облік та аудит, Харків
Вища, з 2001 по 2003 (2 роки)

ХНПУ їм.Г.С.Сковороди

Фізика та математика, Харків
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Знання і навички

Управління командою Ведення CRM Комунікабельність Управління магазином Ведення документації Інвентаризація Користувач 1С Medoc Micr Google Лідерство Уважність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: