Резюме від 10 червня 2024 PRO

Людмила

Помічник керівника, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший лаборант (секретар)

з 10.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка ", Миргород (Освіта, наука)

Розробка та ведення поточної документації. Виконання доручень директора. Інформування студентів. Організація дистанційних зустрічей, робота на телефоні. Робота з оргтехнікою (ноутбук, принтер, сканер, флеш-носії). Зшивання справ. Використання програмного забезпечення: MS Word, MS Excel, PowerPoint, Adobe Photoshop.

Освіта

Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"

Навчально-науковий інститут математики та інформаційних технологій, 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, Миргород
Вища, з 2021 по 2023 (2 роки)

Вступ відбувся на 3 курс за скороченою формою після здобуття ступеня молодшого спеціаліста по даній спеціальності у коледжі Луганського національного унів. ім. Т. Шевченка.

Знання і навички

Уміння працювати в режимі багатозадачності MS Word MS Excel Комунікабельність Відповідальність Здатність до навчання Привітність Ведення документації Грамотна усна та письмова мова Організованість MS PowerPoint Неконфліктність Оперативність Уміння користуватись оргтехнікою Adobe Photoshop Акуратність Доброзичливість Сумлінність Амбіційність Знання офісних програм Знання графічних редакторів

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: