• Файл

Олександр

Бариста

Вік:
24 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Олександр Сергійович Мущинін
Дата народження: 18 серпня 2000 р.
Вік: 24 роки
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (дзвінки, Вайбер), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (телеграм)
Місто проживання: Одеса
Мета
Шукаю позицію бариста або кухаря в закладі, де зможу використати свої навички в приготуванні кавових напоїв та страв, а також досвід в роботі з людьми. Прагну до подальшого професійного розвитку у сфері гастрономії та обслуговування.
Досвід роботи
Бариста, кав'ярня "Fabrika" (Пастера, 19)
Серпень 2023 – Серпень 2024
- Професійне приготування кавових напоїв, включаючи альтернативні методи заварювання.
- Налаштування помолу кавових зерен для досягнення оптимального смаку.
- Приготування хот-догів, сендвечів, круасанів.
- Забезпечення чистоти і порядку на робочому місці.
- Робота з традиційними китайськими чаями (пуери, улуни тощо) та матчою.
Контакт колишнього роботодавця: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), Ігор.
Бариста, кав'ярня "Coffee room" (Жуковського, 39)
Жовтень 2023 – Грудень 2023
- Приготування кавових напоїв та підтримка високих стандартів обслуговування клієнтів.
- Додатковий підробіток на основі постійної зайнятості в іншому закладі.
Контакт колишнього роботодавця: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), Вадим
Кухар, веганський заклад "Полезные белки" (Софіївська, 28)
Лютий 2018 – Червень 2019
- Починав як помічник кухаря, поступово перейшов до позиції повноцінного кухаря, відповідав за приготування страв та заготовок.
- Заміщав барменів, готував фруктові смузі, натуральні чаї та каву.
- Організація тематичних вечорів та заходів разом із командою, розробка нового меню та створення нових десертів.
- Ведення відеоблогу закладу, створення коротких відеороликів про меню, акції та заходи.
Навички
- Приготування кавових напоїв (включно з альтернативою).
- Налаштування помолу.
- Робота з традиційними китайськими чаями та матчою.
- Базові навички офіціанта.
- Робота на кухні, підготовка заготовок.
- Вміння працювати в команді та швидко адаптуватися до нових умов.
Освіта
З 2021 навчаюсь в Одеському національному університеті ім. Мечникова, спеціальність 033 «Філософія».
Додаткова інформація
- Активно цікавлюся кавовою індустрією, мрію якось попрацювати з кавою ще й в сфері обсмаженя
- Улюблена кава: в’єтнамська кава.
- Відповідальний, пунктуальний та дуже ціную порядок на робочому місті.
- Не конфліктний, вмію розмовляти та слухати.
Мови
Українська, англійська, трохи французька.
Контактна інформація
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (дзвінки, Вайбер), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (телеграм)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») – електронна пошта.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: