Резюме від 16 вересня 2022 PRO

Світлана

Менеджер з персоналу, економіст з праці

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Новомосковськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Новомосковськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з персоналу

з 08.2020 по 05.2022 (1 рік 9 місяців)
Концерн «СоюзЕнерго», Вся Україна (Виробництво, машинобудування)

В мої обов’язки входило:
Пошук та підбір кандидатів;
Складання вакансій;
Проведенння співбесіди;
Надання зворотного зв'язку кандидату у разі відмови;
Проведення кандидата через усі етапи рекрутингу;
Планування та проведення корпоративів;
Допомога в адаптації нових співробітників;
Ведення особистих карток працівників;
Ведення військового обліку на підприємстві;
Облік графіків відпусток працівників;
Підготовка плану атестації працівників.
Маю сертифікат та досвід роботи внутрішнього аудитора систем менеджменту якості відповідно до вимог і положень міжнародних стандартів ISO 9001:2015

Економіст з праці

з 01.2019 по 04.2020 (1 рік 3 місяці)
КНП "ЦПМСД"НРР", Новомосковськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розробляла проекти перспективних та річних планів з праці та заробітної плати підприємства, планів підвищення продуктивності праці та вдосконалення його організації.
Розраховувала фонди заробітної плати та чисельність працюючих з урахуванням необхідності раціонального використання трудових ресурсів.
Вивчала ефективність застосування діючих форм та систем заробітної плати, матеріального та морального заохочення, готувала пропозиції щодо їх удосконалення. Розробляла положення про преміювання працівників, поєднання професій та посад.
Складала штатні розписи відповідно до затвердженої структури управління, схем посадових окладів, фондів заробітної плати та чинних нормативів, вносила до них зміни, зумовлені появою нових видів діяльності (посад).
Визначала на основі чинних положень розміри премій, брала участь у створенні та затвердження колективного договору на підприємстві.

Спеціаліст з логістики та маркетингу

з 03.2017 по 01.2019 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "Новомосковський посуд", Новомосковськ (виробництво)

Робота з договорами контрагентів та компаній перевізників щодо виконання умов договорів. Розрахунок послуг перевізників, пошук перевізників для відвантаження виробленої продукції, складання графіків відвантаження, ведення журналу виконаних послуг. Контроль доставки продукції на розподільні центри мережевих партнерів. Контроль оплати послуг перевізнику. Розрахунок рентабельності послуг перевезення. Ведення маркетингових договорів із партнерами мережевих компаній, контроль проведення акцій у мережевих магазинах контрагентів відповідно до маркетингових договорів. Ведення документообігу із мережевими партнерами, оплата маркетингових послуг. Пролонгація договорів із мережевими партнерами. Робота з рекламаціями, оформлення та контроль виконання умов договору щодо рекламацій. Оформлення зворотних накладних, документів щодо ввезення рекламацій на територію підприємства.

Головний спеціаліст, ревізор

з 01.2009 по 02.2017 (8 років 1 місяць)
Пенсійний фонд УкраЇни, Новомосковськ (соціальна служба)

Проведення планових та позапланових документальних перевірок на своєчасність та достовірності нарахування та оплати єдиного соціального внеску та інших платежів на соціальне страхування. Перевірка наявності всієї необхідної бухгалтерської документації на підприємствах. Проведення необхідних розрахунків, складання планових показників та даних щодо платників даного регіону, робота з базою даних щодо платників. Проведення математичного аналізу нарахування та строків виплати заробітної плати, контроль заробітної плати в рамках мінімальної та максимальної величини. Контроль відшкодування донарахованого єдиного внеску та фінансових санкцій відповідно до чинного законодавства. Застосування необхідних заходів економічного та юридичного впливу на підприємствах щодо погашення заборгованості. Ведення всієї необхідної документації, складання звітів, відповіді на скарги.

Економіст

з 02.2008 по 05.2008 (3 місяці)
Банк "Кредит-Дніпро", Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Економіст відділу споживчого кредитування Дирекції роздрібного бізнесу.
Функціональні обов'язки:
Обробка кредитних заявок на авто, іпотеку та ломбардні кредити, економічний аналіз та розрахунок платоспроможності контрагента, підготовка кредитної справи на кредитний комітет, оформлення протоколів та дозволів для філій та відділень банку на видачу кредиту, контроль та складання звітності за контрагентом.

Старший кредитний експерт

з 09.2005 по 01.2008 (2 роки 4 місяці)
ЗАО "Хоум Кредит Банк", Новомосковськ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів, консультування, перевірка та оформлення всієї необхідної документації, формування кредитної заявки, видача кредиту позичальнику.

Освіта

Дніпропетровський університет економіки та права

Міжнародна економіка, Дніпро
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Дніпропетровський національний університет

Хімічний, хімія та основи інформатики, Дніпро
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат внутрішнього аудитора систем менеджменту якості відповідно до вимог і положень міжнародних стандартів ISO 9001:2015

від 25.06.2021

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook Windows Internet Explorer Outlook Express Банківські програми Express Маю навички роботи з публічними закупівлями в Україні Маю сертифікат внутрішнього аудитора СМЯ відповідно до вимог ISO

Додаткова інформація

З листопада 2005 по лютий 2006р. займала перші місця в Україні з просування та видачі кредитних продуктів.

Особисті якості:
Володію сліпим набором тексту.
Комунікабельність, цілеспрямованість, акуратність, ініціативність, сумлінно ставлюся до виконуваних обов'язків, творчо підходжу до вирішення проблем та робочих ситуацій, уміння виявляти ініціативу в нестандартних ситуаціях, висока освіта, високий інтерес до отримання нових знань.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: