Резюме від 17 жовтня 2023

Михайло

Провідний інженер проєкту (машинобудування, обладнання, прилади), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

У 1997 році закінчив Механічний факультет Придніпровської Державної академії будівництва та архітектури за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини та обладнання», інженер-механік.
У 1998 році був прийнятий до ДП КБ «Південне». Брав безпосередню участь у проектуванні зернозбиральних комбайнів родини «Славутич»: КЗС-9-1, КЗС-9М, КЗС-9М, КЗС-9М-1. Був представником ДП КБ "Південне" на Херсонському комбайновому заводі при виробництві комбайна КЗС-9М-1. Керував виробництвом молотильного агрегата зернозбирального комбайна КЗСР-9М на Павлоградському механічному заводі. Брав участь у виробництві КД, ТВ, РЕ, ІК на всіх моделях комбайнів лінійки «Славутич». У 2006 році звільнився з посади керівника проектно-конструкторської групи, за власним бажанням.
З 2006 року працював керівником відділу підприємства Nexus-2F. Приймав беспосередню участь у проектуванні і виробництві устаткування з утилізації твердих побутових відходів. Приймав участь у випуску КД для установки з відновлення залізовмісних матеріалів УВЗМ. Розробляв TЗ, РЕ, ІК на спроектоване обладнання. У 2008 році звільнився за власним бажанням.
У 2008 році був прийнятий на посаду провідного інженера-конструктора відділу передового розвитку групи спецтехніки ОАТ «Дніпроважмаш» в ПКТІ. Займався розробкою підйомно-установчого агрегата для ракети-носія «Циклон-4». Брав участь у виробництві КД, РЕ, IE на проектовану техніку. Супроводжував розробку ТЗ на системи супроводу обладнання. У 2010 році звільнився з посади за власним бажанням.
З липня 2012 року працював на посаді інженера-конструктора ВАТ «Юженерго». Відповідав за виготовлення комплектуючих вагонокопрокидувача ВРС. У квітні 2013 року звільнився за угодою сторін.
У вересні 2013 року був прийнятий до ЗСМА на посаду провідного інженера-конструктора. Займався проектуванням різних агрегатів з асортименту компанії. У вересні 2014 року звільнився за власним бажанням.
З лютого 2017 року по січень 2019 року був провідним конструктором у ТОВ ПКП «Стальпром». Займався проектуванням ліній повітряного транспорту для сипучих матеріалів (цементу, вапна, зернових). Отримав досвід складання та ведення міжнародних контрактів.
З березня 2018 року по грудень 2020 року обіймав посаду технічного директора у ТОВ НВП «Лекон», працював над модернізацією виробничої лінії. Володію програмами 2 і 3D моделювання (AutoCAD, SolidWorks, Autodesk Inventor, КОМПАС), а також більшістю офісних програм. Маю доньку
Маю закордонний паспорт. Є права категорії «В».

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: