- Файл
Вадим
Шеф-повар
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11101488/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Я досвідчений і творчий кухар із більш ніж 7-річним стажем роботи в ресторанному
бізнесі. Моє покликання – готувати страви, які вражають своїм смаком та зовнішнім
виглядом, приносячи задоволення гостям. Маю багатий досвід роботи з різними
техніками приготування, інгредієнтами та кулінарними стилями. Моя мета полягає в
тому, щоб не просто готувати їжу, а зокрема створювати для кожного гостя незабутні
емоції. Я прагну стати частиною вашої команди та допомогти підтримувати високі
стандарти якості та сервісу.
О С О БИС Т І Д А Н І
Ім'я ДОСВІД РОБОТИ
Грищук Вадим
Завідувач Виробництва 2024 – 2024
Ресторан "Capuletti", Київ
Адреса
вул. Дубровицька 8 Україна, Київ Су-Шеф 2022 – 2024
Ресторан "Smartass Kitchen Bar", Київ
Номер телефону
[
Ресторан французькою кухні "Frou Frou", Київ
Email:
[
ОСНОВНІ ОБОВЯЗКИ
Дата народження
19-03-1992
1. Планування та організація роботи на кухні
2. Контроль над всіма виробничими процесами
3. Контроль поставок продукції
4. Дотримання санітарних норм та правил зберігання
продукції
5. Досвід відкриття ресторану з нуля
О С В І ТА І К В А Л І Ф І К А Ц І Ї
З 2009 по 2014 здобував освіту еколога в Національному Транспортному
університеті, отримавши диплом баклавра з відзнакою.
З 2014 по 2015 здобував ступінь магістра за спеціальностю інженер-еколог, де і
отримав диплом магістра з відзнакою, додатково за мався науковими
дослідженнями в галузі екологі .
З 2015 по 2018 навчався в аспірантурі, продовжуючи наукову діяльність у сфері
підвищення екологічно безпеки автотранспортного підприємства, за мався
викладацькою діяльностю.
ї
ї
й
й
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар (розробка меню)
Київ, Черкаси -
Шеф-кухар, сушeф
Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
40000 грн, Київ, Інші країни