- PRO
Тарас
Керуючий рестораном
- Розглядає посади:
- Керуючий рестораном, Директор філії, Операційний менеджер, Операційний директор, Завідувач виробництвом, Координатор бизнес-процессов
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Мукачево
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Instagram та LinkedIn.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11125164/
Досвід роботи
Координатор харчового виробництва / Спеціаліст з обліку та калькуляції
з 07.2025 по нині
(1 місяць)
Перша Мукачівська мануфактура кави, Мукачево (Харчова промисловість)
- Ведення обліку сировини та готової продукції
- Прийом постачань, контроль відповідності, оформлення документів
- Виписка накладних на відвантаження клієнтам
- Складання технічних карт та калькуляцій
- Оптимізація та аналіз витрат, розрахунок собівартості продукції
- Підтримка внутрішніх процесів виробництва: контроль залишків, оптимізація процесів
- Співпраця з виробничою та адміністративною командами
Консультант запуску бізнеса
з 10.2023 по 11.2023
(1 місяць)
кафе "Backstage", Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
запуск роботи кав'ярні під ключ:
складський облік, автоматизація, фіскалізація
налагодження співпраці з постачальниками
навчання працівників та власника
складання меню та технологічних карт
налагодження процесів
подальша консультаційна підтримка
Консультант по оптимізації процесів
з 08.2023 по 09.2023
(1 місяць)
кафе-піцерія "Крихітка", Свалява (Готельно-ресторанний бізнес)
оптимізація меню
складання технологічних карт
налагодження співпраці з постачальниками
налаштування автоматизації, складського обліку та фіскалізації
подальша консультаційна підтримка
Директор ресторану
з 12.2019 по 02.2025
(5 років 2 місяці)
сімейне кафе "Ківі", Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості
Вирішення спірних ситуацій
Касова дисципліна, фіскалізація (робота з апаратними та пРРО)
Керівництво та координація роботи ресторану
Контроль за виконанням планів та завдань
Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
Підготовка звітності та аналітики
Взаємодія з постачальниками та клієнтами
Організація та проведення нарад
Моніторинг ефективності роботи ресторану
Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Консультант з бізнес-процесів
з 09.2019 по нині
(5 років 11 місяців)
Фриланс / Проекти, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
🔸 Впровадив понад 20 систем обліку у закладах HoReCa та роздрібної торгівлі
🔸 Повний цикл: від підбору обладнання до навчання персоналу
🔸 Написання посадових інструкцій, автоматизація бізнес-процесів
🔸 Аналітика витрат та зниження їх до 20–30% у деяких кейсах
🔸 Налаштування автоматизації, складського обліку та фіскалізації
🔸 Складання технологічних карт
🔸 Оптимізація меню
Transfer guide
з 04.2017 по 11.2017
(7 місяців)
Anex Tour, TK, Мармарис (Туризм)
Зустріч туристів в аеропорту і супровід до готелів.
Надання повної та необхідної інформації під час трансферів і екскурсій.
Надання допомоги і підтримки туристам в момент заселення у готель/виселення з готелю.
Супровід туристів під час екскурсії.
Збір туристів по готелях і супровід до аеропорту.
Допомога у вирішенні при виникненні конфліктних ситуацій.
Приватний підприємець
з 03.2011 по 03.2017
(6 років)
ФОП Шепетюк, Ужгород (Роздрібна торгівля)
обслуговування клієнтів
вирішення конфліктних ситуацій
бухгалтерський облік, податкові звітності
продаж продукції
організація складського обліку
планування закупівель
Кухар-універсал, мангальник
з 04.2008 по 03.2011
(2 роки 11 місяців)
ресторан "Old Continent", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Мукачівський Технологічний Інститут
Прикладна Механіка, Мукачево
Вища, з 2022 по 2027 (5 років)
Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету
Технології харчування, Ужгород
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Курс "СТВОРЕННЯ ОСОБИСТОГО БРЕНДУ" у SKVOT
8 червня - 30 липня 2023 року
Сертифікат
Знання і навички
- Ораторські здібності
- Організація заходів
- Цілеспрямованість
- Зосередженість
- Логічне мислення
- Гнучкість розуму
- Неконфліктність
- Уміння делегувати
- Ведення CRM
- Google Docs
- Google Drive
- MS Office
- Знання касової дисципліни
- Ведення складського обліку
- Оптимізація бізнес-процесів
- Складання технологічних карт
- Здатність до навчання
- Контроль документообігу
- Знання ДСанПіН
- Управлінські навички
- Лідерство
- Продуктивність
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — вище середнього
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Маю відстрочку від мобілізації (навчаюсь в Мукачівському Технологічному Інституті, факультет прикладної механіки)
Маю багатий досвід, який допомагає подивитись на ситуацію під різним кутом. Виконую задачі якісно завдяки грамотному плануванню.
В юнацтві захоплювався програмуванням, тому легко освоюю будь-які технології, захоплююсь стандартизацією та автоматизацією процесів.
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
Мукачево, Житомир , ще 2 міста -
Керівник готельного комплексу
50000 грн, Мукачево, Ужгород , ще 3 міста -
Керівник готельного комплексу
50000 грн, Мукачево, Вінниця , ще 8 міст -
Керівник ресторану, кафе, регіональний менеджер
30000 грн, Мукачево, Ужгород -
Керівник готелю ресторану
Мукачево, Вінниця , ще 8 міст