Резюме від 18 квітня 2024

Ольга

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відідлу обліку витрат соціальної інфраструктури

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
КП "Київський метрополітен", Київ (Транспорт, логістика)

Здійснення роботи з обліку доходів та витрат об’єктів соціальної інфраструктури по підприємству. Забезпечення повного та достовірного відображення господарських операцій в бухгалтерському обліку щодо доходів та витрат об’єктів громадського харчування, спорткомплексу, бази відпочинку та інших оздоровчих комплексів. Складання калькуляційних карт готових страв за технологічними картами. Контроль за своєчасним проведенням господарських операцій з нарахування доходів, оформленням документів на реалізацію продукції, своєчасним здаванням грошової виручки по об’єктах соціальної інфраструктури. Організую та приймаю участь у проведенні інвентаризації.
Приймаю участь у роботі з удосконалення облікової документації, в організації впровадження засобів автоматизації обліково-обчислювальних програм.
Керує працівниками відділу (в штаті 4 бухгалтера)..Розробляю посадові інструкції для працівників відділу з детальним та конкретним визначенням функціональних обов'язків кожного працівника.Довожу до бухгалтерів відділу зміни в чинному законодавстві з питань бухгалтерського та податкового обліку.
Дотримуюсь Правил внутрішнього трудового розпорядку для працівників КП "Київський метрополітен" та вимог Антикорупційної програми КП "Київський метрополітен".

Заступник начальника відділу обліку доходів з непрофільної діяльності

з 01.2015 по 01.2018 (3 роки)
КП "Київський метрополітен", Київ (Доходи)

Контроль та забезпечення ведення обліку доходів від непрофільної діяльності, своєчасне виконання операції щодо обліку розрахунків з покупцями та замовниками
Ведення обліку та контроль резерву сумнівних боргів по рахунку 381 «По заборгованості за товари, роботи, послуги» та рахунку 944 «Сумнівні та безнадійні борги».
Формування податкових накладних по реалізації товарів, робіт, послуг. Ведення обліку податкових зобов’язань..
Забезпечення контролю за випискою рахунків-фактур та актів виконаних робіт (наданих послуг), на підставі отриманих від структурних підрозділів розрахунків наданих послуг (виконаних робіт),
Забезпечення нарахування орендної плати, відшкодування витрат та компенсацію за користування електроенергією по договорах, укладених підприємством з орендарями.
Забезпечення контролю за формуванням та наданням актів звірки
покупцям послуг. Примйаю участь у роботі з формування постановок завдань або окремих етапів щодо бухгалтерського обліку та складання консолідованої бухгалтерської звітності, що вирішуються за допомогою програмного забезпечення.

Додаткова інформація

Головний бухгалтер
з 14 вересня 2009 по 31 грудня 2014
КП" Київський метрополітен" СП " Служба інформаціонних технологій та зв'язку"(IT-послуги, зв'зок ,ремонт, обслуговування обладнання, основних засобів)
Фінансове планування - складання платіжного календаря, скадання фінансової, статистичної та податкової звітності.
Організація та забезпечення повного та достовірного відображення господарських операцій в бухгалтерському обліку.
Контроль обліку руху товарно- матеріальних цінностей, запасів, грошових коштів; контроль дебіторської та кредиторської заборгованостей.
Органцізація та приймання участі у проведені річної інвентаризації.
Керівництво працівниками бухгалтерії.

Освіта
Вища
з 09.1997 по 01.2003
Київський національний економичний університет, Облік та аудит, Київ.

Професійні навички
Просунутий користувач ПК та офісних програм,
впевнений користувач 1С8 Підприємство, версія 8.1, 8.2; УВП 8.3.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: