Ігор

Управляючий рестораном, баром, кавʼярнею

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
35 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 08.2023 по нині (2 роки)
Ресторан Сходи, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у плануванні та відкритті ресторану.

Управління баром, розробка меню напоїв.

Організація навчання та роботи барного персоналу.

Круп'є

з 09.2021 по 02.2023 (1 рік 5 місяців)
Golden Gate, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення ігор для гостей казино, дотримання правил
і стандартів обслуговування.

Забезпечення бездоганного обслуговування гостей,
контроль за чесністю гри.

Управляючий кавʼярні

з 05.2020 по 02.2022 (1 рік 9 місяців)
Coffe Moore, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кав’ярні, управління щоденними операціями та
фінансовими потоками.

Розробка маркетингових стратегій для залучення
клієнтів.

Забезпечення стабільного прибутку та розвитку
бізнесу.

Бар-менеджер

з 01.2015 по 06.2023 (8 років 5 місяців)
Muza-bar, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління роботою бару: закупівлі, інвентаризація та
взаємодія з постачальниками.

Розробка коктейльних карт та впровадження нових
напоїв.

Організація роботи барного персоналу, проведення
навчання.

Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами, контроль
якості обслуговування

Бар-менеджер

з 05.2012 по 11.2014 (2 роки 6 місяців)
Караоке бар Шаляпін/Джек бар, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи бару, закупівля товарів, управління
запасами.

Розробка та впровадження нових коктейльних карт.

Управління персоналом та навчання нових працівників.

Бар-менеджер

з 01.2010 по 05.2012 (2 роки 4 місяці)
Villa Krokodilla, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідав за роботу бару, управління запасами та
закупівлями.

Організовував роботу барного персоналу та навчання
нових співробітників.

Бармен

з 06.2009 по 06.2010 (1 рік)
Villa Krokodilla, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей бару, приготування коктейлів та
напоїв.

Підтримка чистоти на робочому місці та контроль за
дотриманням санітарних норм.

Додаткова освіта та сертифікати

Онлайн школа ІТ Beetroot, курс фронт енд розробника

Жовтень 2023, 4 місяці

Знання і навички

  • Відкриття ресторану
  • Стресостійкість
  • Ведення переговорів
  • MS Excel
  • Водійські права кат. B
  • Розвиток продажу
  • Стратегічне планування
  • Підбір персоналу
  • Управління асортиментом
  • Орієнтація на результат

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: