Резюме від 17 січня 2024

Віталій

Інженер, менеджер, керівник середньої ланки, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник сектору експлуатації морських об'єктів, провідний інженер, механік гр

з 05.2017 по нині (6 років 11 місяців)
АТ "Укртранснафта", Одеса, Южний (Транспорт, логістика)

Управління та організація експлуатації, технічного обслуговування та ремонту суден компанії, контакти з державними органами та підприємствами з питань безпеки мореплавства, розробка необхідної для цього документації та ведення ділового листування. Підготовка документації для проведення закупівлі товарів та послуг у системі Prozzoro для потреб вище вказаних питань. Працюю на рівні впевненого володіння у редакторах Word та Excel, додатках APS, UnitiBaseDocFlow та на початковому рівні у SAP.

Інспектор портнагляду служби капітана порту "Южний" (Південний)

з 09.2013 по 05.2017 (3 роки 8 місяців)
Південна філія АМПУ, Южний (Транспорт, логістика)

Перевірка стану суден та суднових документів на відповідність міжнародним та національним нормам з вимог до безпеки судноплавства, людини на морі та охорони навколишнього середовища

Груповий суперінтендант

з 02.2012 по 12.2012 (10 місяців)
АСК "Укррічфлот", Вілково (Транспорт, логістика)

Контроль технічного стану суден, організація їх технічного обслуговування та ремонту, контакти з державними органами та підприємствами з питань безпеки судноплавства, розробка необхідної для цього документації, контроль виконання.

Ведучий інженер ВМТОЗ

з 11.2009 по 01.2012 (2 роки 2 місяці)
ДП "Морська аварійно-рятувальна служба" (МАРС), Одеса (Охорона, безпека, оборона)

Рішення питань забезпечення та постачання всім підрозділам організації ПММ, товарів технічного та побутового призначення, контроль руху товарів. Вивчення ринку товарів та послуг, підготовка, розробка, супровід угод постачання, організація транспортування.
Контроль технічного стану суден і механізмів, класифікаційної документації, розробка ремонтної відомості для суден, організація та контроль виконання ремонту, пошук підрядників для виконання робот з ремонту, технічного обслуговування та складання технічної й суднової документації, пред'явлення суден Регістру судноплавства, перевірка та підтвердження заявок з забезпечення, організація виконання перевірок аварійно-рятувального майна, планово-профілактичного обслуговування, контрольно-вимірювальних засобів. Постійний контакт з керівним складом суден.
За потреби вирішував кадрові питання по судновим екіпажам.

Груповий інженер-механік (караванний інженер)

з 05.1995 по 08.2009 (14 років 3 місяці)
ВАТ "Чорномортехфлот" (ЧТФ), Одеса (Транспорт, логістика)

Керівництво технічним складом команд групи суден (караванів), контроль справного стану суден, організація та забезпечення технічного обслуговування, ремонту, постачання ЗЗЧ та інших виробів і матеріалів технічного призначення, вивчення ринку постачальників товарів та послуг групи В2В. Рішення кадрових питань по технічному складу екіпажів суден, контроль стану техніки безпеки. Взаємодія з державними органами по технічному контролю, протипожежній безпеці, охороні навколишнього середовища.
Контроль технічного стану суден та механізмів, класифікаційної документації, складання ремонтної відомості суден, організація та контроль виконання ремонту та само ремонту. Пошук підрядників для виконання ремонтних робот, робот по складанню технічної й суднової документації, пред'явлення суден Регістру судноплавства (Класифікаційним товариствам), підьвердження та перевірка заявок з забезпечення, організація виконання перевірок аварійно-рятувального майна суден, планово-профілактичного обслуговування суднових машин та механізмів, контрольно-вимірювальних засобів.

Експерт-менеджер

з 08.1991 по 05.1995 (3 роки 9 місяців)
ЗАТ "Торговий Дім Одеса", Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Пошук як великих так і дрібних оптових покупців товарів групи В2В та товарів народного споживання, ведення переговорів, контроль виконання угод, супровід вантажів, облік та контроль товарно-грошових відносин.

Слюсар-судноремонтник

з 09.1988 по 07.1991 (2 роки 10 місяців)
СРЗ "ім. 50-ти річчя України" (СРЗ №1), Одеса (Машинобудування)

Виконання робот з ремонту суднових систем, машин и механізмів

Освіта

Одеський інститут інженерів морського флоту (ОІІМФ)

Суднові машини та механізми, Одеса
Вища, з 1983 по 1994 (11 років)

Перерва у навчання з 1986-го для проходження строкової служби у рядах РА, після служби заочне навчання, виходячи з сімейних обставин. Також були перерви на академічні відпустки. На цей час також самостійно підвищую рівень знань сучасної техніки й обладнання виходячи з досягнень наук та конструкторських розробок.

Додаткова освіта та сертифікати

Безпека судноплавства

2016, 1 місяць

Знання і навички

Ведення документації Ділове листування Робота з офісними програмами Уміння користуватись оргтехнікою Наявність досвіду роботи із контролюючими державними органами Знання стандартів ISO Робота із документами у APS. UnitiBase.DocFlow. iDOCHUB. Досвід управління колективом до 300 співробітників. Досвід управління автомобілем категорії В з 2005 року. Організація і проведення ремонту суден. машин. механізмів. Складання і укладання та контроль виконання договорів Підготовка документації для проведення закупівель на Прозоро Організація закупівлі товарів групи В2В та ТНП Професійні знання різних типів машин та механізмів Вільна робота із технічною документацією. кресленнями. схемами.

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — просунутий

Рекомендації

Куртяк Володимир Миколайович

Куртяк Володимир Миколайович

Начальник - заступник начальника МНТ "Південний" МП "Нафтопорт", АТ "Укртранснафта"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Досвід роботи із контролюючими державними органами, організація закупівель у т.ч. через систему Прозоро, складання та укладання договорів закупівель товарів та послуг, ведення переговорів, контроль виконання угод.
Інженерні знання устрою систем, машин та механізмів як суден, так й інших транспортных засобів.
Великий досвід контролю руху матеріальних цінностей.
Добре знання машин та механізмів (транспорт, виробництво, технологічне обладнання), умов їх експлуатації, фізичних і хімічних характеристик необхідних витратних матеріалів (ПММ, ЗЗЧ, лакофарбні матеріали).
Професійне розуміння й читання технічної документації (креслення, ескізи, схеми, таблиці, графіки).
Довготривала практика керівництва (до 300 осіб), оцінки кваліфікаційних здібностей персоналу, кадрової політики.
Добре орієнтуюсь у питаннях техніки безпеки.

Ініціював придбання та використання програми роботи з каталогами запасних частин суднових двигунів на складах і у офісі ВАТ «Чорномортехфлот», що дозволило полегшати та прискорити процес пошуку й закупівлі ЗЗЧ для суден та ремонтних підрозділів Товариства виключаючи похибки у виборі потрібного обладнання.

Великий досвід управління легковими авто (з 2005 року), є власне авто.
Англійська - зі словником.
Українська - вільно
Здатен приймати самостійні рішення з відповідальністю за їх реалізацію.

Можлива работа за межами Одеси при наявності компенсації на додаткові витрати з проживання. Готовий до короткочасних та довгострокових відряджень для вирішення виробничих питань.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: